Huller i strømperne - Sådan undgår du at det sker ...

Det er træls med huller i strømperne, men det er flere ting du kan gøre selv for at sikre at dine strømper holder længere. Her er et par gode fit til hvordan du undgår hullerne i strømperne.

Huller i strømperne kommer ofte ude i tåen

huller i strømperne

Klip dine negle …
Det giver sig selv, den største og første årsag til at der kommer hullerne strømperne ligger for enden af dine tæer. Tånegle der ikke bliver passet er en årsag til at rigtig mange strømper må lade livet. Det er så let at undgår at dine strømper havner i skraldespanden grundet dine negle – Løsningen er enkelt, klip dine negle. Hvis du har negle der har en tedsenc til at blive skarpe, så fil efter og du ikke har nogle skarpe kanter på dine negle. Se vores udvalg her …

Sko der er slidt i stykker i tåen
Det er forbavsende så mange der går med sko der brude lade livet, ganske enkelt grundet at de er slidt i stykker og ødelægger dine strømper. Hvis det er dit barns strømper der kommer huller i hele tiden, er det muligt at dit barns sko er for små og tæerne støder på skosnuden. Det er ikke kun usundt for fødderne, det tager også livet af strømperne.

Hård hud, det er meget ødelæggende for sålen i strømperne
Der er INGEN strømper kan kan tåle at blive udsat for hård hud. Den hård hud slider ganske enkelt sin vej gennem strømperne og forsyner dem med huller. Det er tydeligt at se hvor du har et problem med hård hud under fødderne på strømperne, der er slidt huller i strømperne netop der hvor problemet er størst. Behandlinger findes der en mængde af, både hvad angår fodfil, creamer etc. Men gør noget ved det, det er klart her du kan forlænge live for dine strømper.

Loading...