Husk vaskeposten til strømpebukserne - SokkePosten.dk https://sokkeposten.dk

Der er ikke noget der mere trist end at finde dine strømpebukser ødelagt efter en tur i vaskemaskinen, men det er bestemt heller ikke godt hvis uheldet er ude og og de sætter sig et eller andet sted i vaskemaskinen.

Strømpebukserne der blev ødelagt …

vaskepose til strømperVi har alle prøvet det – os mænd i alle tilfælde, suk – Men det er nogle gang en lektie der skal læres, den der med hvorfor man skal bruge en vaskepose når det kommer til at passe på strømpebukserne. Der gik man og troede at det handlede om at sikre at BH ikke kom i maskinen uden at være i en post, men nej – Sådan hænger det ikke sammen.

Ødelagte strømpebusker
Det står stadig undrende for mig hvordan de kan bære sig ad – Hvordan kan strømpebukser gå i stykker når de bare skal ind i vaskemaskinen? Det er forunderligt, men der er flere ting der kan gå galt …

Din tromle er ikke helt i toppen
tromleDer skal ikke mange små ujævheder til før de kan få fat på en de af dine strømpebukser, og er det først sket så er der næsten en garanti for dine strømpebukser er færdige. Det er ikke mange der overlever at blive svinget rundt med 1200 omdrejninger i minuttet, og særligt ikke de sidder fast.

Men min tumle er ny …
Jepsen og det er uden noget der kan holde fast i dine strømpebukser. Fair, men det er ikke sådan du vasker dine strømpebukser uden noget andet i tumlen eller?? – Det er ganske enkelt de andre ting i vaskemaskinen der ødelægger dine strømpebukser hvis du vasker dem sammen med andre ting og sager. Sagen er den at cowboybukser er fyldt med takker (Lynlåsen) og skarpe kanter (knapper og nitterne ved lommerne) – Alt egen erfaring peger i retning af strømpebukser og vaskeposer hænger sammen.

Well – moralen er enkelt her: HUSK VASKEPOSEN NÆSTE GANG DU VASKER STRØMPEBUKSER

Find nye strømpebukser her …


Loading...