Hverdagsstrømper - Vil du ikke bruge tid på at sortere strømper?

Hverdagsstrømper, god komfort er afgørende

HverdagsstrømperNår man sidder og tænker over det er der flest af dem, hverdagene. Hvilke strømper putter du på dine fødder når det kommer til hverdagen? Hvis du tænker lidt over det, ikke længe, så går det nok også op for dig hvor vigtig det er at dine fødder har den godt.

Der er mange muligheder men …
Der er mange muligheder når det kommer til at få strømperne på fødderne, utallige designs, mønstre og typer af tekstil.

Hvis du endnu ikke har prøvet bambus, er det ved at være tiden at tjekke det nye sorte ud. Bambus strømper. Her et kort oversigt over fordelene bambus strømper har:

– Bambusfibre indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus strømper er meget bløde (føles som silke).

Gider du hellere ikke bruge tid på at sortere strømper?
Der er ikke mange der gider bruge tid på at sortere strømper, det er dog noget som man kan bruge rigtig meget tid på at gøre … men hvorfor bruge tid på det når der findes en lettere løsning. Strømper med FARVER. Men så igen, det er de sorte strømper der vinderen i sokkeskuffen, det passer jo til alt. Rigtig. MEN …

Farvet hæl og tå
iZ Sock har lavet en smart og hurtig løsning på denne opgave. Der ikke betyder striber og underlige mønstre op af anklerne. Det er lige så geneialt som det er simpelt. Løsningen er en farvet hæl og tå. Har man almindelig sko på så er farverne dækket af skoene, men når der skal sorteres så er det MEGET lettere !

Du finder dette enkle desig i størrelser fra 35 til 50 – Så alle i familien kan få deres egen farve, det er da en løsning til strømper til hverdagen !

Find udvalget af farvet hæl og tå her

Loading...