Hverdagsstrømper, vores bud er er lavet af bambus - SokkePosten

Strømper er noget vi tager på fødderne hver dag, og de er med at bestemme hvordan vores dag ender med at være. Hverdagsstrømper skal være med til at sikre at dagen bliver god, produktiv og behagelig. – Og på SokkePosten kan du købe de med fri fragt.

Hverdagsstrømper, vores bud er er lavet af bambus

HverdagsstrømperDer findes et utal af forskellige fibre der gennem tiderne er blevet brugt til at fremstille lige så mange forskellige tekstiler. Klassisk til strømper har været bomuld, nær vi ser vort fra de mange forsøg på syntetisk materiale der har været prøvet og har fejlet. Fejlet i alle tilfælde når det er kommet til strømper, vi udelukker her strømpebukser og selvsiddende strømper.

Hverdagsstrømper skal have høj komfort
Det er afgørende at de strømper man vælger at sætte på fødderne har en høj komfort.

De skal være varmen når der brug for det, det skal være kølende når der er bruge for det og de skal bløde, behagelige og kan de være med til at gøre live mindre surt i et par lukkede sko for fødderne så er vi ved at være i mål.

Det er mange krav, og bomuld kan ikke møde disse krav, desværre. Det vil sige de kan fint imødekomme ønsket om bløde og komfortable, men så stopper listen også. Bambusfibren holder hele vejen igennem listen.

Særligt de forhold der glæder temperaturen er de sublime. Bambusfibre optager lettere og afgive lettere fugt end bomuld. Det betyder ganske enkelt at de har let ved at regulere temperaturen omkring fødderne. De suger let fugten der opstår omkring varme fødder og varmen fra fødderne giv en hurtig fordampning af fugen ud i skoen og væk fra foden. Dette afkøler foden og sikre hurtigere en behagelige temperatur omkring fødderne. Dertil kommer at bambus fra naturen er antibakteriel og det er med til at sikre at dine fødder bliver mindre sure i løbet af en lang dag i lukkede sko.

Komfort i top
Første gang du tager et par bambus strømper på er du ikke længere i tvivl. De føles som silke på fødderne, de er bløde og behagelige. Nær først du har prøvet bambus strømperne på dine fødder vil du i fremtiden ikke bruge andet.

Find dem her

Hvis det ikke er til hverdag

Vi har tidligere her på SokkePosten, bragt et indlæg hvor strømpere bestemt ikke var til hverdag. Prøv at se hvad en kunstner kan få ud af sokker.

Loading...