De rigtig strømper giver den rigtige komfort i dine sikkerhedssko

sikkerhedssko og strømperSikkerhedssko og strømper valg hænger sammen. Det er afgørende for komforten, og har fødderne det godt, så vil du have det godt.

Et rigtig valg, kommer an på hvor du skal arbejde

Det er et ikke kun sikkerhedsskoene, der med til at sikre komforten. Det er der mange der løber ind i opgaver med deres fødder, efter en lang vagt på 10 timer eller mere. Det samme gør sig gældende hvis der meget varmt eller koldt der hvor der skal arbejdes.

De rigtigt strømper til sikkerhedssko i varme miljøer

Sagen er den at man ofte skal bevæge sig over afstande og det betyder at fødderne arbejder i skoene. Det giver naturligvis varmen, og det er varmt der hvor du skal arbejde, så kan det give meget fugtige fødder.

Det er bestemt ikke godt.
Løsningen er at få fugten væk fra fødderne og i næste lag. Er det varmt, vil vi klart anbefale at man benytter bambus strømper. Det er med at sikre, at du får fugten væk fra fødderne og ud i næste lag. Bambus strømper er rigtig gode til at optage fugten, op til 50% bedre end bomuld er det. Det resultere i at fugten hurtig kommer væk og varmen omkring fødderne hurtigere bliver reguleret.

Du skal gå meget i løbet af dagen

Brug 2 par strømper. Det er et et rigtig godt bud på den rigtig løsning. Benyt en bambus strømper inderst. Den giver fødderne en mulighed for at komme af med fugten og få det videre ud i næste lag.

Her er der to valg
Hvis det ikke er koldt
Vi vil anbefale en terry sock. Det er en strømpe der er blød inden i, og som er tætvævet uden på. Det giver dem en god overflade. iZ Sock har et god bud, som du finder her på vores shop.
Klik her og se mere

Hvis det er koldt
Hvis det er koldt, der hvor du skal arbejde. Så vil vi anbefale at man bruger en varm strømpe uden på. Nu er det så ikke de tykke uldsokker, der skal bruges. Du har allerede et par bambus strømper på, så plads er afgørende.

Her anbefaler vi uldsokken fra iZ Sock, der er lavet af kæmmet bomuld med indvævet angorauld.
Du finder dem her


1
    1
    Din indkøbskurv