Hyggevejr - hyggesokker og kakao. SokkePosten.dk

Det er hyggevejr, … det er regn, det er ikke rigtig koldt udenfor, men det er heller ikke forår her midt i februar måned. Hvis bare det kunne blive rigtig vinter med klart højt vejr med blå himmel, men det er det ikke, det er bare hyggevejr.

Hyggevejr og hyggesokker …

HyggevejrDer er ikke noget der kan hjælpe på et ellers lidt trist vinterhumør som et godt tæppe, en god bog og mine hyggesokker.

Det er træls vejr, det er bare gråt. Hvis det så bare i det mindste kunne blive sne, så det kunne lyse lidt op. Husene er grå, haverne ligger øde hen, og det er kun den brun-grønne græsplæne der minder om at der er liv der ude et sted. Godt nok titter erantis og vintergækker op mellem de brune blade under min hæk… men himlen er grå og regnen ser ikke ud til at ville stoppe foreløbelig…

Vinden uden for mit vindue, og kakaoen i min kop

Det er noget over det, når man sidder der med sin bog i sofaen. Det eneste lys der er tænd er min gamle læselampe. Læselampen danner en kegle af lys omkring mig i sofaen, det er som alt uden lyskeglen ophøre med at eksistere… som om solen rammer mig i nakken og varmen mig … stearinlyset der står på borden flakker stille.

Udenfor er vinden taget til i styrke og der er kun lyden af regnet mod ruden, der kan bringe tankerne tilbage på det grå mørke uden for mit vindue. Her sidder jeg i sofaen iført mine hyggesokker – De er skønne varme og jeg kan drømme mig hen til en lysere tid, det er hyggevejr, …

Jeg elsker disse små stunder …
Ja – ok, jeg må overgive mig. Jeg elsker faktisk at sidde der i min sofa og nyde regnen mod mit vindue. Det er rigtig hyggevejr. Bare sidde her med min bog, mit ynglingstæppe og med mine hyggesokker på fødderne.


Loading...