I 2016 fortsættes samarbejde med Danske Hospitalsklovne

DHK Sponsor 80 x 30 mm webbanner 20163
I 2016 fortsættes samarbejde med Danske Hospitalsklovne
“Det har været en fornøjelse i 2015 at sende penge til Danske Hospitalsklovne for hver gang der er gået et par strømper ud fra hylden” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “og vi glæder os endnu mere over muligheden for at gøre det samme i 2016”.

I 2016 gives også 1,- per par

Det er en fornøjelse at kunne hjælpe til, navnligt når det kommer til at hjælpe med at passe på vores børn. Vi har den klare holdning på SokkePosten.dk at et smil kan gøre mange ting lettere, så det er for os helt naturligt at forlænge vores gode samarbejde med Danske Hospitalsklovne.

Hvem er Danske Hospitalsklovne
Vi støtter hospitalsklovneHospitalsklovnen er en klovn – ikke et barn og ikke en voksen. Alene af den grund kan hospitalsklovnen hjælpe barnet på en hel anden måde, end vi andre måske kan.
Hospitalsklovnens arbejde består i at tilbyde barnet sit nærvær og en at snakke med. En hospitalsklovn mærker hvor et barns grænser går, og gør aldrig noget ubehageligt.

I samværet med hospitalsklovnen kan barnet lægge afstand til sin egen uretfærdige situation og være barn som andre børn – i glæde, leg og latter.

Dét giver barnet selvværd og styrke til at håndtere sin egen situation langt bedre.

Glæder os til at sende strømper afsted

sokker på tilbud

Jacob Blæsbjerg –

Det er en fornøjelse at sende pakker afsted med strømper for hver gang sender vi også penge til Danske Hospitalsklovne” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “uden kunderne der igen og igen vælger at købe deres strømper på SokkePosten.dk ville det ikke kunne lade sig gøre“.

Det er en stor glæde at glæde andre siger man, og det sandelig også den glæde der blandt de største for os på SokkePosten.dk. Vi ved godt at vi ikke kan redde hele verden,< men det at vi er med til at sætte et smil på børns læber der er i en træls situation, kan godt give en glad fornemmelse i maven. "Vi er glade for hver eneste strømpe der bliver sendt, hver gang giver det os en mulighed for at glæde andre.” slutter Jacob Blæsbjerg.

Loading...