I september støtter vi også Hjernebarnet

UPDATE: 01. oktober 2015.

Jacob Blæsbjerg takker for indsatsen

Vi er glade for at kunne støtte op om foreningen Hjernebarnet i her i september“, siger Jacob Blæsbjerg, og fortsætter; “Børn ligger os meget på sinde, og det er ikke alle børn der skabes ens. Vi vil gerne støtte foreningen Hjernebarnet, da de hjælper hvor der brug for det“.
I september 2015 støtter SokkePosten.dk med 1,- per solgt par til foreningen. Læs mere om den gode sag her

Mere om Hjernebarnet

Hjernebarnet.dkHjernebarnet er en forening for forældre, der hjemmetræner deres hjerneskadede børn. Hjernebarnets formål er bl.a. at udbrede kendskabet til hjemmetræning af hjerneskadede børn. Foreningen har fokus på information til nye familier, som står i den vanskelige situation at få besked om, at deres barn er hjerneskadet. Og foreningen har fokus på, at det enkelte barn skal have den bedst mulige tilværelse.

At blive forældre til et lille nyfødt barn er for de fleste mennesker en oplevelse fyldt med glæde, lykke og positive forventninger til fremtiden. Sindet fyldes med tanker om det fremtidige familieliv – leg i haven, strandture, fodboldkampe, fødselsdagsfester…

For familier med hjerneskadede børn erstattes disse tanker dog hurtigt af en ganske anderledes virkelighed. Børnenes skade på hjernen betyder, at de ikke udvikler sig som andre børn. De har fysiske og psykiske handicap, og derudover må mange kæmpe mod epilepsi, dårlig søvn, hyper-sensitivitet og fordøjelsesproblemer. Hverdagen med et hjerneskadet barn ligger derfor langt fra tankerne om, hvordan familielivet skulle blive.

I foreningen Hjernebarnet tror de på, at alle børn har et potentiale for udvikling. Med den rette træning og stimulering kan børnene udnytte deres potentiale optimalt, og dermed få et så selvstændigt, aktivt og godt liv som muligt. Vores børn har bevist, at de med den rette træning kan gå fra smerte og gråd til smil og latter, fra liggende til gående, fra sart til robust, fra tavs til talende og meget meget mere.

Vi er glade for på SokkePosten.dk sammen med vores kunder at kunne støtte op foreningens flotte målsætning og gode sag.

Loading...