Iskold sommer og hyggestrømper ...

Du danske sommer jeg elsker dig – skønt du så ofte har svigtet mig … Sådan begynder en af vore viser fra den kendte sangskrivere …. Og bedre kan det ikke passe på sommeren end i år, den har være usigelig koldt og selv varmen måske kommer nu og det bliver tid til footies og lækre ankel strømper i bambus vil jeg ikke glemme forsommeren der har stået på hyggestrømper og varm kakao.

KLIK HER: her finder du hyggestrømper i udvalg

Koldeste maj siden ….

kulde
Den
7 maj var den koldeste majnat i 13 år ! Det siger ikke så lidt om at det har været en kold start på foråret i år …

Jeg må ind rømme at jeg ikke har pakke hyggestrømper væk endnu, det har var være rigtig fodkoldt her i maj og juni. Vi har sågar fået nye farver hjem, når det kommer til strømper med kaninuld der er rigtig varme og bløde selv om ikke er så tykke i det. Faktisk har jeg brugt dem i mine almindelig sko og har ikke haft så kolde tæer til de første udendørs koncerter selv om jeg har ladet gummistøvlerne blive hjemme.

Hyggestrømper er varme strømper også i gummistøvlerne

gummistøverDet har være træls med den meget regn, men det har ikke forhindret mig at nyde skoven eller stranden. Det har været i gummistøvlerne ganskevist, men turene med vores lille hund har været nydt. Han nyder at løbe i skoven og langs stranden, og nyder duften skov og strand.

Turene har været lidt kolde for øerne,( hue nægter jeg at have på i maj) men ikke for mine fødder der har været godt varmet op af uldstrømperne, som du også kan finde her på SokkePosten.dk/uldstrømper

Utætte gummistøvler ødelagde ikke dagen …
Ja, mine gamle gummistøvler er ikke lige dem der mest tæt, og det viste sig da vi skulle til en meget regnvåd koncert i Vejen, der i øvrigt ellers var SUPER med navne som Medina, Christoffer og Rasmus Seebach. Men det regnede og regnede og vandet fandt vejen ind i mine gummistøvler. Selv jeg fik våde fødder frøs jeg ikke, det skyldes ganske enkelt at uldstrømper med ægte uld holder på varmen. Vandet i strømperne bliver hurtig varmet op og holder på varmen rundt om mine fødder, der godt nok var noget fugtige men ikke kolde.

Ja – vejret er der ikke noget galt med, kun beklædningen. – vores sommer har ind til været kold, men uden kolde fødder. Så husk kaninuld i hyggestrømperne og uldsokker i støvlerne så kan du stadig nyde de lyse dage under åben himmel.


Loading...