JBS strømper til jul - Find JBS på SokkePosten.dk

JBS i julegave er altid et hit

JBS strømper er en klassisker under juletræet, og vi regner også med at vi i år kommer til at sende mange afsted til vores kunder” udtager Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det skal blive interessant om de nye modeller sælger lige så godt som de øvrige vi har i vores udvalg

JBS strømper har været med længe

JBS StrømperJBS har endda nogle på på bagen. Virksomheden startede tilbage i 1939 af Jens Bjerg Sørensen. I dag er virksomheden JBS kendt for bl.a. sine strømper og herreundertøj.

Stømperne vi har på SokkePosten er alle i den farverige ende af JBS’s store udvalg af strømper. Vi har valgt at gå dem disse da de har et design til alle dem der ikke blot vil have sorte strømper på fødderne. De er alle i den kendte kvalitet som JBS kendes for, og som også er elsket for hos deres mange kunder og brugere af deres store sortiment af strømper.

JBS strømper i bomuld
De strømer vi har på SokkePosten er primært i bomuld, når valget falder på JBS. De er en god og slidstærk blandning hvor bomuld naturligvis er den type fibre der fylder mest. Med 80% bomuld i stoffet er de lækre bløde mod huden og hudvenlige. Dertil indeholder de 19% nylon og har en 1% elastan. Det giver en meget stærk og elastisk strømpe der har står spændvide, hvorfor deres strømper kan dække fra 40 til 47 uden vanskeligheder.
Find gerne hele vores udvalg JBS strømper her

Leder du efter nylonstrømper … så find lidt gode ideer her ..

Loading...