Jbs strømper, stort udvalg på SokkePosten.dk

jbs strømper er nu på SokkePosten.dk – Vi er glade for at kunne præsentere Jbs strømperne på SokkePosten.dk” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter Strømperne fra Jbs er i en god kvalitet, og vi har valgt at tage strømperne ind der har masser af farver

JBS Strømper, mange farver en god dansk kvalitet

JBS Strømper JBS Textile Group A/S er Danmarks største og førende producent af undertøj, og der med stor fornøjelse at vi nu kan vise deres farvede kollektioner frem på SokkePosten.dk. Strømperne har en stor slidstyrke med deres gode og gennemtestede kombination af indhold:

80% Bomuld
19% Nylon
1% Elastan

Strømperne vi har valgt tage ind fra Jbs Strømper er i størrelse der næsten kan siges at “one size” fits all. De dækker fra størrelsen fra 40 til 47. Du finder også de lækre CR7 strømper på shoppen, i str 30 og op.

FIND VORES UDVALG HER

Lækker lej med farverne i modestrømperne fra jbs strømper
Strømperne er i en masse lækre varianter og med stort spektra i valget af farver. Mønsterne er i første omgang valgt med firkanter og striber. Men selv med disse relativ simple elementer skaber Jbs en fantastisk lækker kombination af farver der kan være med til at sætte farver på hverdagen.

Farverne der er brugt er klare og gennemtrængende. De er sat rigtig godt sammen, og hænger harmonisk sammen i designet der giver muligheder for valg fra alt over en konservativ gråtone / sorte kombinationer til farve eksplotioner der kan sætte selv den mest driste designer til vægs.

Lækre bløde med 80% bomuld
Strømperne indeholde 80% bomuld der giver strømperen en lækker blød kvalitet. Det relativt høje indhold af bomuld spiller godt sammen med at man har valg en kombination med nylon. Nylon giver en høj slid og brudstyrke på jbs strømper. Strømperne indeholder i øvrigt 1% elastan der sikre at strømperne har en passende elasticitet.

Bredt spænd på størrelsen
Umiddelbart kan det virke meget at spænde fra 40 til 47 i samme strømpe, men Jbs slipper godt fra det med disse strømper, og det skyldes uden tvivl kombinationen af stoffer i strømperne.

Loading...