Herrestrømper i julegave - Sokkeposten.dk

Juleaften er altid noget særligt og det skal gaven til manden og også være, det er ikke altid let at finde julegaven til manden – men en klassikere er der altid og det er herrestrømper til manden.
Find vores udvalg i herrestrømper, strømper til mænd lige her

Gaven til manden

julegave til mandenDet skal være en gave der holder og som han kan have glæde af længe. Bambus strømer til manden er svaret. Der findes ikke strømper med så høj en kvalitet og komfort som bambus strømper.

Bambus strømper har mange fordele
Sorte bambus klassisk
Der er mange fordele med bambus strømper til mænd. Først og fremmest handlet det om komfort, det er trods alt det væsentligste ved strømper. Komforten i bambus strømper overgår lagt de fleste andre materialer. De er bløde sol silke på fødderne og deres evne til at regulere temperaturen er enestående.

Bambusfibrene egenskaber er årsagen til bambus strømpernes temperaturregulernede egenskab. Bambusfibre kan optage 50% mere fugt end bomuld og dermed holder bambus strømperne fødderne frie for fugt. Når fødderne holdes frie for fugt vil fødderne ikke komme til at blive kolde, eller varmen for den sags skyld. Der er flere der har oplevet at bambus strømperne har føles afkølende når det varmt og varme når det er koldt. Læs mere her

Herrestrømper ender ofres i lukkede sko en hel dag og her er komforten fra bambus strømpernes fugt sugende egenskab optimal.

Ingen sure tæer
Herrestrømper i julegave med bambusfibre, sikre også at du har meget mindre sure tæer. Dette hænger sammen med at bambusfibrene har antibakterielle egenskaber, denne egenskab her de også fra naturens hånd. Bambus indeholder et antibakterielt stof der af den grund også findes i bambus strømper. Egenskaben forhindre at bakterier i formere sig i strømperne og det er disse bakterier der ellers giver brugerne sure tæer. Lugten af sure tæer er lugter lidt af gammelost og det er intet tilfælde da der er en vis lighed mellem bakterierne i sure strømper og dem der sikre ostens duft.

Den antibakterielle egenskab holder vask efter vask. Japanske forsøg har vist at bambus strømperne holder deres antibakterielle egenskab selv efter 50 gange i vaskemaskinen.

Holder farven længere

Bambus vs Bomuld

Bambus (th) vs Bomuld (tv)

Bambus strømper holder deres farve længere. Dette skyldes ganske enkelt at bambus fibre tager bedre i mod farven, og holder farven længere end bomuldsstrømper. Vi har på SokkePosten.dk selv testet dette og resultatet var entydigt.

Julegaven til manden er bambus strømper ganske enkelt det rigtig valg – se vores udvalg af bambus strømper til mænd.

Julegave til manden – god jagt til alle

Loading...