Kaninuld - Så kan du holde varmen i tæerne

Der er en ting der kendetegner strømper der er lavet med kaninuld;

De er behagelige og bløde at have på
De er varme
De holder fugten væk fra fødderne
– og de tørre hurtig hvis de bliver våde

Varmen kommer fra fibrene i kaninulden

kaninuldKaninfibre har den egenskab at de er hule, dermed er kaninuld noget at det bedste du kan påføre dig for at holde varmen om fødderne. Den hule fibre sikre at huden på dine fødder kan ånde. Kaninuld sikre også at den absorberer og transporterer fugten væk fra fødderne og dermed holder dine føder fugtfrie. Dermed sikre kaninulden at dine fødder opretholder kroppens naturlige temperatur på hudoverfladen. Strukturen i de hule fibre gør kaninuld ideel til termisk tøj som på naturlig vis sikre at vi bevarer vamen på hudoverfladen som isolerende lag.

Fx angorauld menes at være op til 7 gange varmere end fåreuld, hvorfor vi også her valgt at føre kaninulds-strømper som de primære i vores sortiment når det handler om varme sokker. Om det er hyggestrømper eller om det er mere et strømpe som du skal have i dine støvler, faktum er det sammen. Du ønsker at have varmefødder, og det sikre vi med kaninuld.

De er også elastiske
Det er vigtig at strømper, med kaninuld ikke er for små. Det skal passe på fødderne ellers vil det det ikke være til den store hjælp at kaninulden er varm. Uden blod til fødderne kommer man ikke langt. Linda Eg har testet vores kaninstrømper, og hun skriver:

“De er lavet i kaninuld og er virkelig lækre og varme. Og rigtig bløde! Størrelsen synes jeg sagtens kan pakke en 39 også, selvom der står fra 36-38 i beskrivelsen. De er nemlig meget elastiske og glider ikke af foden igen, som så mange andre varme sokker gør, når man har haft dem på et par timer.”

Læs hele blogge om strømperne her.

Vores udvalg …

Hvis du vil prøve vores lækre og bløde kaninuldstrømper finder du dem her.

Loading...