klinik strømper, crocs på til dagligt - SokkePosten.dk

Jeg får sure tæer på arbejde på klinikken, har I nogle klinik strømper ?” Spørgsmålet blev stillet på vores telefon på SokkePosten her i starten af august. Og svaret var, hvad mener du med klinik strømper?

klinik strømper – skal holde fødderne friske og på toppen hele dagen

Sagen er det at kunden der ringede til SokkePosten, havde et problem som vi alle kender til. Fødderne kom til at blive meget varme her i sommeren, og når det blev lidt koldere var der stadig varmt på kliknikken. Hun ville have nogle strømper der kunne imødekomme hendes krav til det hun valget at kalde klinik strømper.

  

Kliknik stømper

Løsningen er strømper med højt indhold af bambus klinik strømper
Vi har ikke på SokkePosten kunne finde frem til strømper der var decideret klinik strømper, men vi har fundet de egenskaber der skal være for at imødekomme den forespørgsel vi fik på klinik strømper. Egenskaberne findes i Bambus strømper.

 

klinik Bambus strømper holder fødder i din rigtige temperatur

En af årsagerne til at fødderne føles varme er fugten der opstår om fødderne i lukkede sko eller på en varm sommerdag, selv om du har fx åbenfodtøj på som crocs. Bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldfibre kan. Du vil holde varmen væk fra dine fødder. Det at strømperne kan holde fugten væk, har ikke hindre bambusfibrene i at være glimmerende til at holde på varmen. Det betyder at bambus strømper møder kravene til klinik strømper.

Bambusfibre er fra naturen antibakterielle
Bambusfibre har fra naturen et stof der fungere antibakterielt. Det betyder, at strømper der indeholder et højt indhold af bambusfibre hæmmer bakterievækst i strømperne, og det er netop bakterier der frembringe den karakterisk oste-agtige lugt af sure tæer. Bambus strømperne møder dermed endnu en krav til at kunne opfylde ønsket til klinik strømper.

Silke-agtige på fødderne
Komforten er fantastik for fødderne. Bambus strømper har en stor komfort, og de er som at have silke på fødderne.

Du finder vores “klinik strømper” lige her.

Loading...