Købe strømper er ingen videnskab, eller er det? - SokkePosten.dk https://sokkeposten.dk

Det er ikke svært at købe strømper, det er så let at man ofte glemmer at købe strømper
Jacob Blaesbjerg

Køb strømper på nettet

Sorte Bambus strømper med farvet hæl og tå fra iZ Sock - 5 pakHele ideen med at lave en webshop der skulle give danskerne en mulighed for at købe strømper på nettet, startede på et cruse i Middelhavet tilbage i 2014. I det er SokkePosten en del af et større koncept.

Vi arbejder hele tiden på at give danskerne for at købe deres strømper på nettet. Det skal være let at købe strømper” udtaler Jacob Blæsbjerg.

Bambus strømper viste sig at være dem folk vil have
Da vi startede op med SokkePosten, var det med det formål give vores kunder en mulighed for at finde gode strømper til en passende pris. Det tog ikke lang tid før det stod os klart, at det ikke nødvendigvis bomuldsstrømper som kunderne ville have. I dag finder du et stor udvalg af bambus strømper på SokkePosten.

Derfor er bambus det nye materiale til strømper
Bambus har en lang række fordele når det kommer til at bruge bambusfibre til tekstiler frem for bomuld. “Det væsentligste er dog komforten” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Når først man har haft et par bambus strømper på fødderne, vil man ikke bruge andet. Det er tæt på at vi kunne finde på at give det første par væk gratis, men det duer desværre ikke.

Det vi derimod gerne gør på SokkePosten er at give dig et godt tilbud når du handler ind og køber fx 5 par eller 10 par af gangen. Du finder en mængde gode tilbud på siden, og der vil altid være en mulighed for at få en god rabat.

Her er kort lidt flere fordele ved bambus strømperne:

Fordele ved strømperne i oversigt
– Bambus strømperne indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Strømperne holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus strømper er meget bløde strømper (føles som silke).Loading...