Ferien er slut og det er tilbage til kontoret igen… på med kontorstrømperne igen Men der kommer stadig varme dage, og sensommeren kan hurtig blive en meget varm affære på kontoret eller i bilen eller hvor man nu skal tilbringe sin arbejdsdag, men der er heldigvis råd for varme fødder i de lukkede sko; bambus strømper !

Bambus strømper med bambusfibre en genial opfindelse af naturen

kontorstrømper - bambus strømper

Lukkede sko, kan være varme … bambus strømper er løsningen.


Der er mange fordele ved bambusfibre og ikke mindst strømper der er lavet af bambusfibre. De gode egenskaber lader sig nemlig nedarve til strømperne du med stor komfort kan trække på dine fødder.

Bambus strømper er termostrømper i bedste forstand!

Termostrømper, det lyder varmt men det ikke tilfældet når det kommer til det ordret betyder; termostrømper regulere temperaturen. Det er præcist det som bambus strømper gør; regulere temperaturen. Det er ikke som sådan noget magisk i det, det er blot en af egenskaberne ved bambus fibre der her er afgørende. Bambus fibre kan optage op til 50% mere fugt end tilfældet er det med bomuldsfibre. Det at bambus fibre optager så meget mere fugt, betyder at du vil føle strømperne som være mere kølige end andre strømper. Den varme fugt der kommer fra dine fødder bliver ganske enkelt suget væk og dermed fjernes en del varme fra fødderne og dine tæer. (Se hvad Linda Eg skriver; “Disse er rigtig lækre, det er som om de varmer eller køler (hvilket ankelstrømperne også gør) alt efter hvad man har behov for. Besøg bloggen her )

Antibakterielle egenskaber i dine kontorstrømper
Bambus er fra naturen udstyret med en antibakteriel egenskab, der ganske effektiv hindre bakterier i at formere sig i fibrene. Denne egenskab har bambus strømperne arvet (husk jo højre bambusfibre indhold jo bedre egenskab). Det betyder at du får mindre sure tæer i dine sko, selv om de er lukkede og det er bagende varmt på kontoret, i bilen eller hvor du måtte opholde dig. Den antibakterielle egenskab holder vask efter vask. Japanske forsøg har vist at selv efter 50 gange vaske i maskine var denne egenskab i behold.

De holder farven

Bambus vs Bomuld

Bambus (th) vs Bomuld (tv)


Strømperne holder farven. Det skyldes en anden god egenskab ved fibrene. De tager bedre imod farve og holder den væsenligt længere end fx bomuld. Her er viste et billede fra en test vi selv gennemførte på Sokkesposten.

Hvis du ikke har nogle bambus strømper endnu
så finder du dine kontorstrømper lige her …


0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop