Kunde nr. 1000 på SokkePosten - Se hvem der fik kr. 1.000,-

kunde nr. 1000 på sokkeposten“Så kom vi forbi en milepæl på SokkePosten kunde nr. 1.000” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det har været en spændende rejse med SokkePosten og det er en rejse vi glæder os til at fortsætte” Slutter Jacob Blæsbjerg.

Kunde nr. 1.000 skulle fejres

Vi havde en tanke om at gøre et eller andet da vi rundede kunder nr. 1.000, men hvad det skulle være, var straks mere vanskeligt at finde på. Skulle vi give forsendelse gratis til kunden? Skulle vi stille op med et kamera hos kunden og en masse konfetti – eller skulle vi forfølge vores målsætning om at hjælpe andre sammen med vores kunder. Efter nærmere eftertanke var det ikke så svært hvad vi skulle gøre med kunden nr. 1.000.

Børnecancerfonden fik de 1.000,-Lise fra Odense der var vores kunde nr. 1000 valget, som det fremgår på den lille film herover at donerer kr. 1.000,- til Børnecancerfonden. Hun havde valget mellem alle formål men Børnecancerfonden var dem der løb af med de 1.000,-. Lise er sygeplejerske og har gennem sit job være tæt på syge menesker. “Der er ikke noget værre end se et barn ramt af canser, derfor skal Børnecancerfonden have pengene – der vil de være med til at gøre en forskel” Udtaler Lise.

På Børnecancerfonden hjemmeside skriver de …

Citat:
Vi arbejder for børn med kræft og deres familier

200 danske familier får hvert år beskeden om at deres barn har kræft – og de har brug for støtte.
At behandle børn med kræft er en kompliceret opgave, derfor støtter Børnecancerfonden den forskning som handler om at gøre behandlingen af børn med kræft bedre. Vi er nået langt, men kræft er stadig den hyppigste medicinske dødsårsag blandt børn over et år.
Din donation hjælper endvidere Børnecancerfonden med at støtte børnene og deres familier direkte; både med økonomisk hjælp i form af forkælelseslegater og i form af ture og underholdning i afdelingerne. For vi ved at en god oplevelse, med den nærmeste familie, er en inspirerende afbrydelse i en tid, der ellers går med indlæggelser og behandling.

Læs mere om Børnecancerfonden her.

Vi støtter altid op om hospitalsklovnene
Vi støtter med 1,- per solgt par strømper på sokkeposten til Danske hospitalsklovne. Så det er altid med en god fornemmelsen du kan købe dine strømper på sokkeposten – Her er et par gode tilbud på strømper

Loading...