Kvalitets strømpebukser behøver ikke koste en formue - SokkePosten.dk

Kvalitets strømpebukser til gode priser

Kvalitets strømpebukserNår det kommer til at finde kvalitets strømpebukser, kan det ofte ende med at priserne bliver høje og må vi nok erkende lige lidt i den dyre ende. Det er noget vi hos SokkePosten.dk gerne vil gøre noget ved. Vi har derfor valgt at give dig, en mulighed for at dele den mængderabat vi får når vi køber stort ind.

Tag 3 par og så giver vi dig en god rabat
Det er jo kun fair at vi giver noget af den rabat vi kan opnå videre til dig som kunde. Vi får den jo kun rabat når du køber stort ind. Derfor finder du på sokkeposen.dk alle de lækre strømper fra Festival som 3 pak.

Festival strømper er et dansk mærke, med en lang tradition for at levere en rigtig god kvalitet i en masse lære designs. Det betyder at der med garanti også er nogle strømper der passer til din smag og stil.

Flere størrelser, fra str 36 til 56
Du finder langt de fleste modeller i størrelserne fra 36 til 56, enkelte går op i større størrelser. Så der er et godt og bredt udvalg til alle kunderne på SokkePosten.dk.

Lidt mere om Festival strømper
Festival Strømper har eksisteret i ca. 70 år. Firmaet startede i Gladsaxe under navnet ”Svend Daubjerg”. Firmaet importerede strikvarer fra Østen og producerede ligeledes strømper til holdere samt strømpebukser. Strømperne blev solgt under navnet FESTIVAL.

De har løbende sat vores deres præg på produkterne og udviklet mange nye basisstyles, så Festival i dag fremstår med en lækker serie af flottes styles med et bredt udvalg af basis- og modestyles til såvel den unge som den mere modne kvinde.

Det er grunden til at vi har valgt at satse på strømperne fra Festival. Der er en stor viden om kvalitet, fornuftige designs og mere modige designs at vælge i mellem.

Vil du gerne se udvalget så klik her

Varme strømpebukser

Er du på udkik på varme strømpebukser har vi samlet et godt ud valg til dig – Klik her og se mere


Loading...