Lækre bambus strømper fra iZ sock - SokkePosten.dk

Vi er klart til foråret med vores lækre bambus strømper fra iZ sock” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det er nogle lækre strømper i friske farver vi har fået ind fra iZ sock på vores shop

Lækre bambus strømper

Bambus strømper - modestrømperDet skal jo ikke absolut være sort alt sammen, også selv om det handler om strømper. Vi har fået de lækre forårsfarver hjem til shoppe fra iZ sock. Den første model de præsentere er 70’er agtig i farverne, men det er ved at komme tilbage.

Den orange, brune kombination er på en gang diskret og udfordrende – De står flot til jeans til hverdagsbrug, og det er at flotte til at par pæne sorte bukser.

Lækre bambus strømper med fordele der værd at tage med …

Har du ikke tidligere prøvet et par bambus strømper, vil det være tiden at prøv at stikke fødderne i et par. Det er en ganske anden oplevelse end når der er tale om bomuldsstrømper. Ofte finder man at de frisk at have på fødderne og at det på en eller anden måde ligesom tilpasser sig temperaturen. – og der er faktisk noget om snakken …

Lækre bambus strømper er friskere
Det er en grund til at bambus strømper føles friskere på fødderne og det er ikke kun farven. Det, det handler om er at strømperne har en antibakteriel egenskab. Denne egenskab kommer fra naturen af. Bambus har en et antibakterielt soft i sig, og dette er stadig at finde i de fibre strømperne bliver vævet af. Det betyder helt enkelt at du får mindre sure tæer end med fx. bomuldsstrømper om fødderne.

Men det er også en anden friskhed du vil opleve. Du har ikke længere så varme fødder i skoene. Dette skyldes at bambusfibre er op til 50% bedre til at optage fugt end fx bomuldsfibre er det. Det betyder at fuget trækkes værk fra dine fødder og dermed bliver varmen også trukket væk fra fødderne. Resultet at er at du følger dig mere frisk om fødderne.

De lækre bambus strømper findes størrelserne 39 til 47. Find dem her – klik her

Loading...