Lækre nylonstrømper til jul - guide til købet af nylonstrømper

Hvad skal man ligge under juletræet i år? Der kan være mange bud med nylonstrømper i julegave er bestemt et godt bud på hvad man kan give kæresten eller konen.

Størrelser og farver på Nylonstrømper

julegaven nylonstrømperDet er ikke så svært at finde frem til hvad det er der passer – vi har på Sokkeposten.dk lavet en størrelsesguide til nylonstrømper. Det er ganske enkelt som det fremgår. Hvad angår farven på de nylonstrømper du vil give kræver straks lidt mere viden. Måske skal du lure lidt på hvad det er hun går i til hverdag, eller hvis det skal være til festbrug, hvilket design der er det der bliver brugt.
Vi har på SokkePosten også nogle lidt mere udfordrende strømpebukser og nylonstrømper, men husk det er smag og behag der er afgørende i sidste ende.

Forskellen på strømpebukser og tites
Strømpebukser 100D coffee colorHer er det om at være lidt mere vågen. Det der er afgørende er hvor tæt de er vævet. Både strømpebukser og tites kan være lavet af nylon, polyester eller elestan. Det er ikke materialet det handler om, det er målet der hedder ” Dend”. Det er sete mål der udgør tykkelsen af strømperne.

Generelt siger man at hvis en strømpe har et D100 eller mere så er det ikke længere nylonstrømper der er tale om. Der findes også designs hvor den strømpe lige som er delt i to. Her er den øverste del, typisk fra lidt over knæet, gennemsigtigt og den nederste del i en tykkere og mere farvestærk vævning.

Et sidste fif til nylonstrømper …
Køb noget som du gerne vil se din kæreste eller kone i. Det er sådan at hvis du ser efter din kæreste eller kone lidt mere når du har det på som du har givet hende så vil hun helt af sig selv begynde at bruge de nylonstrømper eller tites som du har given hende.

Er de til dig selv …
Så læg mærke til hvad det er din partner nyder at se dig i – det vil give glæde gensidigt og det er altid skønt med opmærksomhed fra ens eneste ene. Det kunne jo let være en del af hans julegave.

Nylonstrømper til jul spreder altid glæde. Find vores udvalg lige her …

Loading...