Lækre strømper - SokkePosten anbefaler iZ sock

Lækre strømper, det er stor forskel på strømper” siger Jacob Blæsbjerg og forsætter “at får lækre strømper på fødderne er med til høre din dag bedre”. Find alle vores lækre strømper her …

Lækre strømper, det handler om komfort

Komfortable strømper er med til at få en god dag til at hænge sammen. Der er ikke noget mere irriterende end hvis en strømpe generer dig gennem en lang dag.

Komfort kommer med strømper der har kvalitet

Lækre strømperTag iZ socks, de skriver – socks in balance, og det er bestemt det de er” fortæller Jacob Blæsbjerg. Når det kommer til komfort, handler det materialet som strømperne er lavet af. Uden en god tekstil duer helten ikke, kan man næsten fristes til sige. Sagen er den at med iZ sock er der lagt vægt på at der skal være en balance mellem det funktionelle og det lækre.

Strømperne er af kvalitetsfibre, om det handler om serien med bambusfibre eller serien der bygger på kæmmet bomuld – eller den nye serie bestående af Angora uld samme med kæmmet bomuld, så er strømperne behagelige på fødderne og har en lækker komfort uden at der er givet køb på holdbarheden.

Strømper er ikke bare strømper
Det handler som sagt om hvad de er lavet af, og der er mange der ikke umiddelbart kender forskellen på kæmmet bomuld og fx bomuld (som der står bag på strømperne du kan få for 10 par for 100,-) Det er relativ enkelt at forklare hvad kæmmet bomuld er.

Det giver næsten sig selv, det er bomuld der er kæmmet. Det at det er kæmmet betyder at fibrene ligger ens, af der ikke er så mange urenheder i tekstilen og ikke mindst at det normalt er meget dyre produkter der kommer ud på markedet. iZ sock har med deres kæmmet bomuldsstrømper sat en ny standard i markedet når der ses på pris / kvalitet. Det er bestemt en lækker strømpe – Du finder dem her …

Strømper med bambusfibre

Det er det nye sorte, bambus strømper. Det er svært at finde en strømpe der er så lækker at have på fødderne, og det selv om du vælger en strømpe der har væsentlig højre pris. Det er ganske en en del hype omkring bambusfibre, men det er der kommer af grund. Der er ikke røg uden at der en brand her.

Lækker komfort
Bambusfibrene giver nogle virkelig lækre strømper, og det har en del egenskaber som du ikke finder i andre fibre. Kort vil vi her fremhæve komforten. Bambusfibre kan suge op til 50% mere fugt end bomuldsfibre kan, og det er med at sikre at dine fødder føles tørre og har holder en behagelig temperatur hele dagen.

Ingen sure tæer
Bambusfibre indeholder fra naturen nogle antibakterielle stoffer der bevares i fibrene selv efter mange vaske. Japanske forsøg har vist at egenskaben er intakt efter selv 50 maskinvaske. Denne egenskab giver de bakterier, faktisk kaldes oste-bakterier meget svære betingelser og er med at ligge en dæmper på sure tæer.

Loading...