Lette uldsokker - SokkePosten.dk

uldsokker - iZ sock angorauldLette uldsokker er ganske enkel lækre at have på fødderne, varme, bløde og behagelige – Linda Eg skriver om de lette uldsokker fra iz:

De virker utrolig lækre og efter en dags brug kan jeg fortælle at de er gode til at holde fødderne varme, hvilket jo er hele formålet med en sok og især en uldsok. Hele bunden, tåen og hælen er forstærket, både for at gøre dem varmere og også stærkere. Så thumbs up herfra, de kan bestemt anbefales.”
Se hele bloggen her

Lette uldsokker – Aangora uld

Find de lækre strømper her
Lette uldsokker med angora uld. Der ikke noget tilfælde at vi kalder dem for lette uldsokker. Sagen er den at strømperne fra iZ sock, indeholder hele 20% angora uld. Angora er blandt de letteste naturfiber der findes og det er en lækker blød fibre der samtidig her en fantastisk evne til at isolere.

8 gange bedre end fåreuld
Angora fibrene har en evne der langt overstiger fx fåreuld, når det kommer til evnen at holde på varmen. Denne uld er 8 gange varmere end fåreuld. Ulden har også en overlegen ventilering, og trækker fugt væk fra huden.
Det at strømpen trækker fugten væk skal men ikke overset. Det er vigtig at fødderne er tørre for at du kan holde varmen omkring dem.

Kæmmet bomuld giver en hudvenlig og slidstærk sok
iZ sock har vagt at lave en strømpe der består af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem, og har kombineret angora ulden med kæmmet bomuld. Kæmmet bomuld er, om det navnet siger det, et bomuld der er kæmmet. Det vil ganske enkelt sige at bomulden er renset gennem proces hvor det er blevet kæmmet. Denne behandling sikre et resultet af em eget fin bomuld, der er ren og hvor fibrene ligger ens. Det giver et lækker blød, stærkt og hudvenligt resultet.

Loading...