Mænd, sokker og shopping - Se mere om mode, sokker og mænd her.

Hvorfor handler mænd ikke sokker og strømper?

Det er ikke let at finde du af hvorfor det er at mænd ikke handler sokker og strømper i samme stil som kvinder gør det. Forsøger man at lave en undersøgelse på købsadfærd blandt mænd og sokker, fåes der kun et meget simpelt resultet; Ingen handler sokker eller kun meget meget få gør det….

Bambus strømper, lækre bambussokker fra iZ SockDet er ellers ikke fordi der ikke findes muligheder nok. Der er masser af fede sokker og strømper til manden. Det sjove er blot at det er kvinderne der køber dem til deres mænd. Sådan ser det i alle tilfælde ud, når der laves undersøgelser bland de besøgende på Sokkeposten.dk.
Det er typisk bomuldssokker med faver til manden de kikker efter, eller bambus strømper i en god kvalitet der kan holde tæerne friske, selv om fødderne er lukket inden i skoene hele dagen med strømerne.


   Strømper til mænd – Klik her

Bomuldstrømperne dukker jo alligevel

Det er typisk holdingen blandt mænd; “Sokkerne kommer jo i skuffen af sig selv”. Det vil nok ikke være noget Mads Christen med hans sokker vil være Herresokker i smarte farver. Bomuldssokker.glade for at høre. Men det er den holding der kommer frem når vi spørger mænd. Kvinder er her mere klar på hvad det er de vælger. Faktisk er det typisk at kvinderne vælger en af to løsninger: Ens sorte sokker, eller friske farvede sokker. Der er ikke mange der vælger begge dele når det glæder deres indkøbsvaner. Det peger i retning af vi har den praktiske og den musiske tilgang til det at købe strømper på nettet.

Mode og strømper

Det er kun meget få mænd der ser strømper til mænd, som en del af modebilledet. Det er ikke underligt når de ikke er videre interesseret i emnet som sådan. Dog er der en overvejede del der hælder til bambus strømper, når vi spørger til deres fortrukne tekstil. Det er ikke fordi det er signifikant, men vi ser en tendens til at det er den vej det går. Bomuldssokker er med i skufferne endnu, særlig sorte sokker ser ud til at være de fortrukne når det handler som bomuld, hvis der skal være farve på skal de være friske strømper til manden med masser af farver.

Kvinder er mere beviste og det skal være de rigtige farver på sokkerne. Det skal være harmonisk og de sætter de farvede frem for sorte og grå sokker. Men de vælger dem ikke fra, det er nok grundet det praktiske i danne par der ligger i valget af sorte og grå strømper.

Find alle strømper til mænd her

Loading...