Mørkeblå bambus sokker fra iZ Sock - SokkePosten.dk

Vi er overrasket over den gode modtagelse de mørkeblå bambus sokker fra IZ Sock har fået blandt vores kunder” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Vi glæder os til få endnu flere farver i vores sortiment fra iZ Sock

Mørkeblå bambus sokker

Det stopper ikke med udvidelserne i farverne med de mørkeblå, der vil komme endnu flere sokker på lageret med flere farver. SokkePosten.dk udvider lagerfaciliteterne og det giver mulighed for at komme med endnu flere farver på strømper og i alle størrelser på webshoppen.

Vi vil udvide i takt med at der kommer flere kunder på SokkePosten.dk” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har lagt en aggressiv strategi for SokkePosten.dk for den resterende del af 2016, hvor vi går efter en 3. Dobling af vores udvalg af strømper på webshoppen

Marineblå bambus sokker fra IZ Sock

mørkeblå bambus sokkerDet har vist sig de marineblå bambus sokker er meget efterspurgt af vores kunder . Det er alle størrelser der bliver købt, men særligt størrelser 44 – 47 i sokker er meget efterspurgt på webshoppen. Det er dikke underligt at bambus sokkerne fra IZ Sock er så populærere hos kunderne på SokkePosten.dk – prisen er rigtig god på de her sokker, de ligger noget under prisen de generelt hersker få markedet når det kommer til strømper i bambus. Sagernes den at vi hos SokkePosten har valgt en strategi der giver både vores kunder, producenter og os selv noget at arbejde med. Prisen på bambus sokker ligger generelt relativ højt i markedet og deler ikke så underligt, da sokkerne har en række af fantastiske egenskaber der ikke findes i andre tekstiler.

Fordele ved bambus sokker
Bambusfibren har fra naturen en række af rigtig gode egenskaber som der genfindes i sokker med firben.

Antibakterielle sokker
Det mest umiddelbare der kommer på nethinden er at bambus fra naturen er meget resistente overfor angreb af bakterier. Det hænder sådan sammen at bambus har et stof i sig der fra naturen hæmmer bakterievækst. Det er denne egneskab som man genfinder i sokkerne der indeholder et høj indhold af bambus, og det er netop hvad sokkerne fra IZ Sock (bambus serien) indeholder. Det betyder ganske enkelt at han ikke får så sure tæer i sokkerne, som men fx gør i bomuldssokker. Firben hæmmer de ostebakterier der er mellem vores tæer i at vækste og dermed nedsætter lugten af sure tæer i skoene.

Holder dine tæer og fødder tørre
Bambusfibren kan suge op til 50% mere fugt end bomuld, der ellers er fremherskende i sokker normalt. Bambusfibren sikre dermed at få fugten væk fra fødderne. Det betyder at det nedsætter den varme der eller kan plage fødderne i sommervarmen.

Varmen transporteres væk sammen med fugten og holder dine fødder tørre. Det er en egneskab dummede fordel kan bruge når det kommer til vintersport, eller gå turen når det er koldt. En bambus sok inderst og dine uldsokker yderst, vil sikre at får fugten væk fra fødderne og du vil holde varmen uden at svede dine fødder fra hinanden, selv i skistøvlerne eller skøjterne.

Bambus sokker, bløde som silke
Der er ikke mange der har sokker af silke, det er næppe et materiale der egner sig til sokker. Bambus føles som silke på fødderne. De er utroligt blød sokker, der er ikke mange der ikke skifter hele deres sokkeskuffe ud når først bambus sokkerne er kommet på fødderne. Det er ganske enkelt lækkert at have dem om fødderne. ‘En gang bambus – altid bambus kan men næsten fristes til sige.

Mange oplever det have IZ på fødderne som en befrielse fra sokker. Sokker betragtes af mange som et nødvendig onde for sikre at sko og andet fodtøj ikke kommer til. At lugte af sure tæer. Det er med stor glæde at vi over den kommende periode, kommer til at flere sokker lavet med bambus på vores webshop” slutter Jacob Blæsbjerg.

Find de de lækre marineblå bambus sokker her

Loading...