Mørkeblå bambus sokker fra iZ Sock - SokkePosten.dk

Vi er overrasket over den gode modtagelse de mørkeblå bambus sokker fra IZ Sock har fået blandt vores kunder” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter ““Vi glæder os til få endnu flere farver i vores sortiment fra iZ Sock“.

Mørkeblå bambus sokker

Sokker mørkeblåDet stopper ikke med udvidelserne i farverne med de mørkeblå, der vil komme endnu flere sokker på lageret med flere farver. SokkePosten.dk udvider lagerfaciliteterne og det giver mulighed for at komme med endnu flere farver og kombinationer på webshoppen.

Find vores marineblå sokker her

Vi vil udvide i takt med at der kommer flere kunder I i butikken” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har lagt en aggressiv strategi for SokkePosten.dk for den resterende del af 2016 hvor vi går efter en 3. Dobling af vores udvalg på shoppen

Der vil komme en række af andre sokker på hylden fra iZ sock – og uden at afsløre for meget vil det betyde at der kommer flere farver på shoppen fra iZ. Der er konkrete planer om at udvide farverne til både striper og tern. Det vil være i både sort / hvid, men det er var bestemt også være en rækker spændende farver der kommer til at blive sat sammen.

SokkePosten.dk flytter konkret til nye lokaler i løbet af sommeren, og der vil vi sikre at vores kunder vil opleve en endu bedre service gennem en sikring af vores lagerprocedure, der vil blive væsentligt forbedret. “Det handler om at vores kunder til stadighed vil opleve en nærværende og god service” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Flere brands ind på hylderne
Vi er begyndt at se os omkring flere mærker der kan komme på shoppen” fortæller Jacob Blæsbjerg. Der vil komme en udvidelse af strømpebukser og selvsiddende strømper. – Og naturligvis vil der kommer flere sokker, og ikke mindst uldsokker og varme sokker til efteråret.

Udvalget af sokker på SokkePosten – klik her

Loading...