Natstrømper - Bruger du natstrømper ?

Hvordan har du det med natstrømper? Der er mange der bruger natstrømper, faktisk er der en del der trækker i hyggestrømperne når de skal under dynen.

Hvad siger du om natstrømper?

Der er mange meninger om natstrømper, og det kan være et emne der kan være list svært at tage fat på, derfor vil vi gerne på sokkeposten finde ud af hvad du og alle dem du deler afstemningen med ….

Stem, del og vind 5 par lækre strømper!

[socialpoll id=”2296814″] (Er afslutet)
Nb: du stemmer anonymt og din stemme bliver IKKE delt på Facebook.

Vane eller frossenpin?

natstrømperDer findes mennesker bruger natstrømper fordi de fryser deres fødder under dynen. Vi har på SokkePosten.dk spurgt vores kunder og argumentet er ofte at dem der bruger natstrømper, bruger natstrømperne fordi de sparker dynen af om natten. Det er lidt i modsætning til at fryse fødderne.

Faktum er at vores fødder har et stort gennemløb af blod og dermed kan fungere som et godt sted at regulere temperaturen i kroppen. Alle ved hvor skønt det er med svalende fodbad en varm sommerdag eller luske rund i vandkanten og kæle fødderne ned og dermed hele kroppen. I den anden ende af skalaen er ikke noget værre end at fryse om fødderne en kold dag ude. Det er næsten ikke til at få varmen før fødderne er varme igen.

Så når nogle sparker dynen af om natten er ofte fordi de er blevet for varme, måske skyldes det netop at de har deres fødder pakket ind i deres natstrømper.

Natstrømper eller ikke – hvis du mangler nye strømper så finder du hele vores udvalg af lækre hyggestrømper her ….Loading...