Negleklipper, det er negleklipperen der er dine strømpernes bedste ven

Vi har set det gang på gang. Hullerne i strømperne, og det sker gerne ude ved storetåen. Hvorfor bliver strømperne slidt her? – Det er næppe ude i tåspidsen vi træder når vi går en tur, eller for sags skyld cykler eller danser (ved mindre det er ballet naturligvis)

Løsningen er at bruge en negleklipper

negleklipperNegleklipperen kan ikke stoppe dine strømper, nej det er rigtigt, men det kan forebygge hullerne i dine strømper. Vi vil her på SokkePosten gerne slår et slag for at du bruger en negleklipper og passer dine negle, særligt på din storetå. Ja, ok nu du er i gang med negleklipperen kan du lige så godt få klare de andre tæer også det er en selvfølge. Men faktum er at passer du ikke tånegle vil dine strømper leve længere.

Godt udvalg negleklippere
Vi har på SokkePosten, fundet frem til at et godt udvalg af negleklippere, der vil være med til at holde dine strømper fri for huller i længere tid.

Det er ikke alle der kan bruge en 3-i-1 negleklipper
Det er ikke alle der er udstyret med en tånegl der kan klippe en tånegl. Derfor har vi fundet, det man vel vil kunne kalde en ”negletang”. Det er et klipper der er stærk nok til at kunne klippe selv en hård negl, hvilke en storetånegl ofte er. Du finder denne her. 

Kraftig 3-i-1
Vi har fundet en god kraftig 3-i-1 negleklipper. Det er ikke én ud lige har i lommen til en fingernegl, selvom den også klare fingernegle ganske fint. Det er en lidt større udgave der lidt mere kraftig kg kan finde anvendelse når det er mindre hårde negle der er tale om. Du finder denne her.

Når alt kommer til alt, så husk at passe på dine strømper og klip dine tånegle til glæde ikke kun for strømperne men også for alle der kunne tænkes at kommer i kontakt med dine fødderLoading...