Negleklipper - Strømpens bedste ven

Lad os starte med en negleklipper
3-i-1 negleklipperDer mange årsager til at strømper og sokker kan gå i stykker, men der ingen grund til at vi ikke passer på dem vi har. Vi vil her på #sokkeposten komme med en række af artikler der vil hjælpe dig til at få mere ud af dine strømper, om det er nylonstrømper, bambus strømper eller blot dine klassiske bomuldssokker.

Start med dine tæer
Der er naturligvis mange forskellige faktorer der spiller ind når det handler om at få det meste ud af sine strømper. Her vil vi starte med dit yderste punkt, noget så enkelt som dine tånegle.

Hvis du oplever at dine strømper har det med at få huller i spidsen først, er det ganske givet fordi at du har negle på dine tæer, der har skarpe kanter eller ganske enkelt er for lange. Der er ikke noget der slider på dine strømper som negle der er for lange, eller har en skarp kant eller er flosset i kanten.

Brug den rigtige negleklipper
negleklipperen er strømpen bedste venDet er en del mennesker der har tykke negle på tæerne, og særlig på storeåen kan det være en opgave at klippe negle. Det ender med at de bliver klippet med en neglesaks, og den er ganske enkelt ikke kraftig nok til at klippe neglene.

Resultatet er ofte at neglen bliver klippet skævt af, eller i flader om man vil, og man får en skarp kant på neglen. Er der noget hverken dine strømper eller sko ikke kan li’ ernegleklipper bruges det en skarp eller flosse negl. Dertil kommer at neglen er blevet svækket og tynd i kanten og dermed kan de let flække og skabe en irriterende kant der hænger i strømperne og trække trådende ud, eller få dine nylonstrømper til løbe.

Vi har fundet en negleklipper der magter det
Vi har været en del forskellige negleklippere igennem, og har fundet en negleklipper til dig der har lidt tykke negle. Du finder den under vores Accessories

Loading...