Negleklipperen, fodfilen og vaskeposerne

Det handler om at passe godt på sine fødder, om ikke andet så for sine strømper skyld.

Negleklipperen

Det at have lange negle på storetåen er noget at det er virkelig kan ødelægge dine strømper, for ikke at tale om dine andre tæer. Men der er en forskel.

Klippenegle på storetåen

negleklipper, storDer er mange der har en kraftig negl på storetåen, det er ikke noget almindelig negleklipper kan klare. Vi har på Sokkeposten fremskaffe en særlig kraftig negleklipper der er som skabt til dine storetånegle. Den har et kraftigt sæt bidetænder der sikre at du får en rent klippede negl uden den flosser og får en slapt kant der ødelægger dine strømper.

De andre andre tånegle
Her er en tre-i-en et glimmerende valg, husk at klippe neglen sådan at den ikke river eller får en skarp kant.

Hård hud slider enormt meget
Hvor du, som mange andre mennesker har hård hud under fødderne er der gode råd ar hente. Der handler ikke kun om at du har bløde fødder, men også om komfort i det daglige og så igen holder dine strømper længere hvis du fjerne den hård hud under fødderne.

Hvis du har meget hård hud kan du fjerne det med fx en elektronisk fodfil. Det er en effektiv og behagelig måde st fjerne den hård hud under fødderne. Der findes en række af forskellige på markedet. Vi har valgt at præsentere …… På SokkePosten. Da det er en sekundært produkt i vores shop har vi valg at føre den til meget konkurrencedygtig pris. (Udgået)

Vaskepose praktisk ikke kun til nylonstrømper
vaskepose-til-strømperNår du vasker dine strømper her de dermed at blive væk…. Kom dem i en vaskepose så har du styr på dem, let og enkelt.

Beskytter dine nylonstrømper
Det er en kendt sag at nylonstrømper fanger selv den mindste ujævnhed og kan blive revet i stykker i vaskemaskinen. Bruger du en vaskepose sker det ikke og du er sikker på at dine nylonstrømper holder længe.

Find alt du skal bruge lige her…


Loading...