Strømper på nettet - Netstrømper

Det er et sjovt ordspil – Netstrømper, strømper på nettet, men det er faktisk der SokkePosten.dk startede. Vi snakkede længe om navnet, men blev lidt bange for at blive misforstået ved at kalde os for netstrømper, …

Strømper på nettet, SokkePosten.dk

Jacob Blæsbjerg

Jacob Blæsbjerg, indehaver

Vores mål med SokkePosten, var at skabe en webshop, hvor vores kunder altid kan finde de strømper de står og mangler” udtaler Jacob Blæsbjerg. Det er denne simple vision der ved at blive til en virklighed.

Strømper på nettet
Det er ikke blot netstrømper vi har fået lagt op på webshoppen. Vi har et stor udvalg af strømper der typisk bygger på to forskellige fibre. Bambus og bomuldsstrømper. Det er klart bambus strømperne der er dem der går bedst. Når vi ser på hvad det er for strømper vi sælger flest af er det helt klar sorte strømper.

Nylonstrømperne vil i 2016 komme til at flylde mere i shoppen, og ikke mindst børnestrømper vil vi bygge videre på” siger Jacob Blæsbjerg, og fortsætter “Det er afgørende at vi nu ser på at udbygge vores udvalg af bambus strømper med flere farver“.

Mere end strømper på nettet
Der er på SokkePosten, kommet en bonus club, hvor du kan finde flere forskellige produkter herunder, høretelefoner, gavekort til andre webshops og andre sjove ting. Bonus optjener man ganske enkelt som andre steder ved at handle strømper på webshoppen.

Vi vil gerne hjælpe en god sag

Vi vil med SokkePosten også komme videre end blot at give vores kunder de strømper de skal bruge. “Vi til støtte op om sager der hjælper børn” Uddyber Jacob Blæsbjerg. Vi har på SokkePosten støtte op om Danske Hospitalklovne, HjerneBarnet og Julehjælpen.dk.

Det er typisk sager hvor vi har med børn at gøre, og vi vil gerne støtte op om gode sager. Kender du en god sag, så er det meget fint om du skriver til os på SokkePosten.dk.

Find hele vores udvalg her – Strømper på nettet

Loading...