Nyt år nye sorte strømper - SokkePosten.dk

Nye sorte strømper er hvad mange starter året med” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi kan også se at der flere og flere der vælger at få et abonnement på sorte strømper her i starten af året end normalt“.

Sorte strømper, men nye vaner

Sorte strømperDet er og forbliver et klart faktum; sorte strømper er for mange de foretrukne når det kommer til valget af strømper til hverdagsbrug.

Vi har på SokkePosten.dk dog oplevet at flere og flere vælger helt at få system i deres brug af sorte strømper. Det er grunden til at vi har lavet et abonnements koncept på SokkeSkuffen.dk – og vælger at få et abonnement på sorte strømper her.

Sorte strømper i (næsten) alle størrelser
Vi har på sokkeposten valgt at tilbud iZ socks som de primære når det glæder strømper. Det er et godt og bredt program, med størrelser fra 35 hele vejen op til størrelse 50.

Der er bambusfibre at vælge imellem i alle størrelser og et lidt mindre udvalg i størrelser når det kommer til bomuldsstømper. Bomuldsstømperne er lavet med kæmmet bomuld der giver en meget blød og behagelig strømpe, og ikke mindst stærkere sort strømpe.

Find dem her – Klik her

Bambus vs bomuld
Der er stor forskel på strømper, her tænker vi ikke på farven men derimod materialevalget. Bambus strømper er det nye sorte inden for strømper, det er der næppe tvivl om.

Bambus strømper har mange fordele og for at komme med en kort liste vil den se ud som følger:

– God Sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– Den letteste naturlige fiber i vægt.
– Indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– Blokerer ultraviolette stråler, så man mindsker risikoen for hudkræft
– Meget velegnet til personer med allergi.
– Utroligt blødt (føles som silke).
– Føles kølig og er let for huden at ånde igennem, samt giver god blodcirkulation.

Loading...