Nyt samarbejde med Festival strømper

“Vi er glade for at kunne præsentere strømper fra Festival strømper i vores sortiment” udtaler Jacob Blæsbjerg, og fortsætter “Det vil være med til at supplere vores udvalg strømpebukser og nylonstrømper med en god kvalitet lavet i Italien”

Festival strømper

festival strømperVi har valg et samarbejde med Festival strømper grundet det meget gode kvalitet de kan levere. Virksomheden har siden år 2000 leveret gode kvalitets strømper til det danske marked, og har et godt og bredt sortiment af strømper.

Festival Strømper har eksisteret i ca. 70 år, og har et godt udvalg af strømpebusker Firmaet startede i Gladsaxe under navnet ”Svend Daubjerg”. Firmaet importerede strikvarer fra Østen og producerede ligeledes strømper til holdere samt strømpebukser. Strømperne blev solgt under navnet FESTIVAL.

Den nuværende virksomhed der har agenturet overtog i år 2000 Festival Strømper efter Ole Meldgaard Nielsen, som drev firmaet fra 1982 frem til 2000. Det har holdt fast i det oprindelige produktkoncept, men har desuden forynget kollektionen med styles fra bl.a. italienske, spanske og tyske agenturer samt egenproduktion i Italien og Tyskland.

Find vores udvalg her

Loading...