Om Sokkeposten.dk

Kundeservice

Du kan altid skrive til kundeservice på kundeservice@sokkeposten.dk
sokkeposten kundeservice telefon– og på alle hverdage kan du ringe på telefon 91 53 41 00 mellem 18:30 og 20:30.
Tager vi ikke telefonen, er vi optaget. Læg så gerne en besked eller send en SMS til nummeret. Vi vender altid tilbage til dig.
NB: Du kan altid sende en SMS, så ringer vi til dig når telefonen åbner.(Prøv gerne i weekenden så ringer vi som regel også tilbage.)


Betalingsløsninger:

Vi har forskellige løsninger. Paypal både hvis du er medlem hos PayPal og med almindelige kredit og debitkort, og bankoverførsel samt med MobilePay. Se vores video og læs mere her


Vi sælger til …

Vi sælger strømper til Færøerne, Grønland, Sverige, Norge og klart nok til Danmark.


Hvorfor skulle vi hedde sokkeposten.dk?

sokkepostenHer kan vi skrive at vi brænder for sokker og strømper – at vores store passion er sokker og strømper, … men helt ærligt; HVEM SYNES SOKKER OG STRØMPER ER FEDE?? Så her har du den virkelig historie bag sokkeposten.dk

Jo, det hele startede med en bog der var fuld af ideer om hvordan man kunne skabe sig en forretning. Bogen, som vi klart vil anbefale, hedder “4 timers arbejdsuge” (find den her).

Hvorfor sokker og strømper?
Det vi begyndte med at vi undrede os over, var hvordan sokker og strømper kom i vores skuffer. Klart måtte det drøftes, og vi kom frem til at vi ikke vidste hvordan det foregik, vi havde ingen anelse over hoved.

Det eneste vi kunne blive enige om var, at det de stoppede med at komme, når man blev single (ok, vi var en folk mænd der drøftede sagerne).

Vi gider ikke købe sokker eller strømper, men det var jo nødvendigt – Det i kombination med før omtalte bog, bragte vores tanker hen på at skabe sokkeposten.dk – Dvs. navnet “Sokkeposten.dk” var ikke vores idé. Det er idéen for original til. Navnet sokkeposten.dk kom fra en søde pige, som indehaveren af sokkeposten.dk i dag bor sammen med.

Hvordan sikre vi at lave så lidt som muligt?
Hvorfor nu skiver det i “Om sokkeposten.dk”, jo det gør vi fordi vi faktisk gerne vil arbejde så lidt som det er muligt (Som alle andre), men vi ved godt at uden dig som kunde og uden en sublim service er der ingen sokkeposten. Derfor gør vi alt for at du er glad hele tiden, når du er kunde hos sokkeposten.dk, alt skal være rigtig første gang.

Det er ikke så svært – Det eneste det kræver er at vi sikre at du får alle dine sokker og strømper med posten til tiden.


Jacob Blæsbjerg. Indehaver af SokePosten.dk
Jacob Blæsbjerg. Indehaver af SokkePosten.dk
Jeg hedder Jacob Blæsbjerg, og det er mig der har grundlagt Sokkeposten.dk. Jeg glæder mig til at sende dig gode strømper og sokker med posten.

Velkommen på Sokkeposten.dk – se hele vores udvalg af strømper her