Outlet på strømper - Sokkeposten.dk

Outlet på strømper

outlet på bambus strømperVi har valgt at have en side på sokkeposten, hvor du finder outlet på strømper. Det er ikke sådan at du finder strømper der ikke er af samme kvalitet som på andre dele af vores shop, der er tale om de samme strømper. Den eneste forskel er at du opnår en stor mængde rabat.

Særlige tilbud på outlet
Der er igen regler uden undtagelser. Det samme glæder for os. Vi har en række af tilbud på strømper og ofte strømpebukser som du måske ikke finder andre steder på vores shop. Sagen er den at vi nogle gange skifter ud i vores sortiment, og derfor kan du godt være heldig at finde nogle rigtig gode tilbud på outlet-siden.

Ikke købt hjem til outlet
Du finder ikke strømper eller kvaliteter i vores outlet der ikke lever op til vores krav om kvalitet. Vi køber ikke hjem for at sælge ud til lave priser.

“Det er vigtig, at vores kunder ikke oplever en dårlig kvalitet når de fra vare fra os” Udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter; “vi vil gerne leverer den kvalitet som vores kunder forventer og gerne overraske positivt hvis det er muligt”

Der er altid noget at komme efter. Sagen er jo også den at mode skifter også inden for strømper og nogle gange tager vi jo også fejl på sokkeposten og køber for meget hjem af et givent design. Så sådanne tilbud kan du også være heldig at finde.

Mærker på outlet
Du finder en række af mærker på outlet siden. Du altid finde iZ Sock, med deres lækre bambus strømper, du finder også andre mærker ind i mellem som fx festival strømper og JBS.

Kik forbi vores outlet, måske er der også nogle du kan bruge.
Klik her og se mere


Loading...