Find strømper til rene Outlet priser

Vi vil gerne give dig som køber en stor bunke strømper af gangen en rigtig god pris. Derfor har vi lavet disse outlet tilbud. Prisen er helt i bund, men du skal også købe 25 eller 50 par af gangen.

Andre strømper til OUTLET priser

Du finder også andre strømper end bambus strømper her på siden. Der er altid tale om begrænset tilbud, og begrænset udvalg i størrelserne. Så finder du noget du kan bruge, er det med at få det med ud af webshoppen inden en anden tager det ned fra hylden.

Samme kvalitet
Der er ingen strømper der købt ind til at være på denne side. Så du kan være sikker på at du får den rigtige strømpe i den rigtige kvalitet.

outlet på strømper

Hvad er et outlet udsalg?

Vi har prøvet at se lidt nærmere på hvad det vil sige at det at der findes et “outlet udsalg”. Det vi har fundet frem til at er faktisk, at der i den oprindelige form var tale om et udsalg direkte fra fabrikanten.

Outlet salg, eller sale, er i dag blevet en term der bliver brugt i flæng og det det sammen gør vi her på SokkePosten. Når vi har valg at kalde denne siden for vores “outlet”, så hænger det ikke sammen med at vi har et fabriksudsalg.

Vores side

Her på SokkePosten, her vi ikke et fabriksudsalg. Det vi har her er vores bedste tilbud, hvor du kan finde restparier vi har haft på vores shop, eller du kan købe en meget stor mængde strømper og få en rigtig god rabat.
Vi køber ikke hjem for at have vare liggende på denne side. Der er tale som den sammen gode kvalitet som du finder andre steder. Nogle steder er outlet salg forbundet med anden sortering, men det er ikke produkter vi vil tilbyde vores kunder på SokkePosten.dk

Nysgerrig på mere info – så se her

Loading...