Poloshirts til mænd

Poloshirts til mænd

Poloshirts peger tilbage mod sporten Polo, er ingen der kan under sig over.
I slutningen af 1800-tallet blev udendørs aktiviteter vigtige for den britiske overklasse. Johdpur bukser og poloshirts blev en del af garderobeskabet til hestrelaterede sportsgrene, herunder polo.

De to beklædningsgenstande blev bragt tilbage fra Indien af briterne sammen med spillet polo. Et billede skudt i slutningen af det 19. århundrede, formodentlig i Indien, viser spiller iført en polo shirts.

Her på siden finder vores udvalg af poloshirts til mænd.

Køb 2 eller flere og få 20% i rabat

Køb fx. 2 stk. poloshirts til mænd og få dem for kun 299,- – Spar 78,-
Du kan vælge mellem alle farver og størrelser

Mere om historien bag poloshirten

Det er ikke noget tilfælde at poloshirt har fået den voldsomme betydning for moden. Poloen var ikke kun kendt til spillet Polo, men blive en populær trøje blandt mænd efter Lacoste vise sig på tennisbanen for første gang iført en poloshirt.

Lacoste
Vinderen af ​​syv Grand Slam-singler titler på det franske, amerikanske og britiske mesterskab, medlem af det Davis Cup-vindende franske hold i 1927 og 1928, og verdens bedste spiller i 1926 og 1927, var Lacoste en af ​​de mest berømte sportsfolk i hans æra og var med til at skabe en mode for poloen der for alvor trådet igennem.

Han var også en af ​​de første til at udnytte sin berømmelse ved at lancere et modemærke.

På et tidspunkt, hvor de fleste tennisspillere konkurrerede med en standard langærmet shirt (og et slips), havde Lacoste chokeret flere konservative observatører ved at bære en skjorte som han selv havde designet – blød og åndbar, med korte ærmer forbedrede den hans bevægelsesfrihed og præstationer på banen.

Det startede op i Frankrig
I begyndelsen af ​​30’erne blev Lacoste henvendt til André Gillier, ejer af Frankrikes førende strikkefabrikant, der foreslog de to partnere kunne sælge reproduktioner af denne banebrydende beklædningsgenstand.

I 1933 blev La Chemise Lacoste grundlagt og vedtaget det berømte logo i form af en krokodille. “Krokodillen” – et kaldenavn Lacoste havde fået takket være at vinde et væddemål med en anden spiller (vædemålet gik på en overdådig krokodille kuffert).

Lacoste blev et af ​​de første mærker, måske det første mærke, Der placerede sit logo uden på tøjet og synligt placeret på poloens venstre bryst.

Selvom dette partnerskab ikke var den første til at reklamere for den strikkede polo skjorte, ligesom John Smedley hjælper med at fremme teknologien, var Lacostes tennis shirt enormt populær i Europa og videre og blev hurtigt et stærkt symbol på sporty, fritidsklasse élan .

Amerikanske preppier var hurtige til at tage mærket til sig, og fra 1950’erne blev Lacoste tennis shirts produceret og solgt under licens i USA af fabrikanten Izod. Indledningsvis skåret i piqué bomuld i henhold til de franske originaler, da syntetisk klud blev populær i slutningen af ​​1960’erne, begyndte Izod at lave sine Lacoste shorts af polyester.

Læs mere her

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop