Praktiske strømper

Praktiske strømper forbinder vi med strømper der holder til hverdagen, men som er behagelig strømper med høj komfort” udtaler Jacob Blæsbjerg og uddyber “ser vi på serien af strømper fra iZ sock, lever de bestemt op til disse krav der definere praktiske strømper og deres slogan “Socks in balance”“.

Praktiske strømper

Med serien fra iZ finder du gode strømper som dækker alt fra de klassiske bomuldsstømper til strømper med bambusfibre over de frotte strømper der findes deres serie. For slet ikke at glemme uldsokkerne med angora uld. Strømperne har alle det fælles træk at de er i en god kvalitet, lavet med komfort og slidstyrke for øje.

Praktiske uldsokker

Strømperne fra iZ der er med Angora uld er ikke så tykke som uldsokker med fåreuld, eller uldsokker - iZ sock angorauldhjemmetstrikkede strømper men de er meget behagelige og varme på fødderne. De findes for nuværende i to størrelser: 40-43 og en 44-47. De føles lette om fødderne, varme og behagelige. De har forstærket hæl og sål – og så er de uden samling i tåen, så der ikke noget der kan genere tæerne. De er varme nok til at blive brugt i støvlerne og tynde nok til at kunne bruges i et par gummisko. En super lækker strømpe til det fodkolde vejr.

Praktiske bambus strømper

praktiske strømperBambus strømper har mange fordele frem for andre strømper, når det kommer til at vælge strømperne der skal være de i lukkede sko på kontoret, i butikken eller i klinikken eller skolen … Sagen er den at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt en det ellers klassiske valgte bomuld. Dette giver en meget behagelig strømpe når det kommer til at find en strømpe der holder en jævn temperatur hele dagen i de lukkede sko. Dertil kommer at bambus strømper er bløde og behagelige mod huden. Bambusfibrene her en anden fordel der gør dem særdeles praktiske: de er antibakterielle. Det betyder i alt sin enkelthed at man får mindre sure tæer, da de bakterier der giver den sure lugt får dårligere betingelser for vækst.

Find alle bambus strømper fra iZ sock på SokkePosten.dk

Loading...