Slået op d.

Sorte strømper – de stadig de mest brugte

Sorte strømper er stadig de klassiske

“Det gode sprøgsmål er at om de bliver ved med at være de mest brugte?” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi ser en tendens til at moden bevæger sig væk fra de sorte strømper, men det er mere end trend end fakta i vores salgstal endnu”.

Farvede strømper er på vej ind
Sorte Bambus strømper med farvet hæl og tå fra iZ Sock - 5 pakDet vi ser på SokkePosten er at de sorte strømper er på vej til at blive erstattet af strømper der, ganske vist er sorte i deres grund farve, men så har et mønster. Fx en farvet hæl og tå. Det giver et look fra en sort sok, men det giver et pift af farver når man tager sine sko af. Det er på en måde noget lidt underligt noget, da det ikke giver mening i forhold til at man ikke kan se farverne når man her skoene på.

Vi ser også en vækst i salget af strømper med striber, hvor grundfarven dig stadig er stort. Men det ser ud til at der er en trend mod strømper med farver, så længe grundfarven er stort. Der er en vækst søgninger på stribede strømper på vores shop, men når de besøgende i shoppen kommer frem til at de stribede, vælger de ikke så ofte de strømper der stribede med friske pangfarver.

Julen bliver interessant
“Det bliver spændende at se hvad der sker til jul” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Jeg tror vi ser at der kommer færre sort sokker under juletræet i år, jeg tror vi ser farverne kommende ud af julepakkerne i år”. Det er ikke noget der givet på forhånd, men det ser ud itl at vi nærmer os en et skifte i strømperne. De sorte er stadig dominerede, men de for mere og mere konkurrence fra andre strømper med farver, både stribede og prikkede.

Slået op d.

Sorte strømper behøver ikke kun være sorte strømper

Sorte strømper skal ikke bare være sorte” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har fundet sorte strømper der har andre farver“.

Sorte strømper – i alle tilfælde det der uden for skoene

Smarte sorte strømperSorte strømper kan være sværere at sortere når de ligger i en stor bunke og de er vel også lidt små kedelige. Derfor har vi nu valgt at finde nogle strømper der er sorte på skaftet men har en farvet hæl og tå.

Det giver sorteringen en helt anden dimension og gør det noget lettere for dig når det kommer til at klare bunken med strømper. Der findes på nuværende 3 varianter, henholdvis med rød, violet eller turkis farvede hæl og tå.

Smarte sorte strømper
Farverne giver liv i sokkeskuffen, men det gør det let at finde et par. Køb dem til familien, køb farver ind i hver sin størrelse og straks er det en leg at finde og skabe et par når de sorte strømper er blevet vasket.

Farvede strømper i bambus
Vi har fået de smarte sorte strømper hjem fra iZ sock der laver dem i bambusfibre. Bambusfibre har mange fordele når det kommer til tekstiler.

Undgå varmefødder i lukkede sko
Bambusfibre har en suge evne der op til 50% bedre end bomuldsfibre. Derfor holder bambus strømper dine fødder tørre. Det betyder, at hvis du går med lukkede sko at dine fødder vil få det bedre, da fugten lettere kommer væk fra fødderne. Det giver dig en følelse af mindre varmefødder.

Få mindre sure tæer
Bambus har fra naturen et antibakterielt stof der hindre bakterier. Det giver en klar fordel når det kommer til strømperne. Man får mindre sure tære når man har bambus strømper på fødderne end hvis man bruger fx bomuldsstrømper.

Holder farven længere
De smarte sorte strømper holder farven længere når de er lavet med bambusfibre. Sagen er den at bambusfibre bedre taget imod farven og holder farven længere. Så de smarte farver forbliver smarte længere.
Find dem her

Slået op d.

Strømpebukser, stort udvalg i mange størrelser

Strømpebukser: Ja, vi er glade for snart at kunne udvide vores sortiment” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter, “Vi kan endnu ikke afsløre vores nye leverandør, men vi kan sige så meget, at vi udvider vores udvalg. Vi holder også fast i udvalget af strømper fra Festival“.

Vi vil være størst på strømpebukser

StrømpebukserMarkedet for strømpebukser er i vækst og der er ingen grund til at SokkePosten.dk ikke skal indtage en naturlig plads på markedet. Vi ønsker på SokkePosten, at kunne levere de strømper som markedet efterspørger og der er et tydeligt skift mod bedre kvalitet og et bredere udvalg på markedet generelt. Det vil vi ikke stå tilbage for!

Du vil snart finde flere kendte brands inden for strømpebukser på SokkePosten.dk
Strømpebukser er ikke blot strømpebukser” udtaler Jacob Blæsbjerg og uddyber, “Det handler om, at strømperne er i en størrelse, der passer til vores høje flotte nordiske piger“. Jacob Blæsbjerg hentyder her, til de muligheder der er for at finde billigere alternativer i Asien. SokkePosten har valgt at skifte sine leverandører af strømpebukser ud med danske laverandører. Det er gjort af to grunde:

1. Kvaliteten
Strømpebukser skal kunne holde og være i en kvalitet der gør, at de kan bruges igen og igen uden at de mister pasform. Samtidig skal de også være stærke nok til at kunne holde til brugen.

2. Størrelserne i Asien er ikke de sammen som i Skandinavien
Det er afgørende, at en Large er en Large, men det er ikke altid tilfældet, når der tale som størrelser i Asien vs Skandinavien.

Vi glæder os til at præsentere de nye strømpebukser
Vi arbejder nu på, at få de sidste detaljer på plads med vores første danske leverandør. Når det er sagt, er sagen også den, at vi ser mod syd og det tyske marked. “Der findes en række tyske brands, der kan honorere den kvalitet, som vi søger” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Find hele vores udvalg af strømpebukser her

Slået op d.

Flere strømper større udvalg på SokkePosten.dk

Strømper på SokkePosten – udvalget vokser

Vi er meget glade for at kunne præsentere CR7, og ikke mindst et endnu større udvalg fra iZ sock” udtaler jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi er klar med nye designs og flere størrelser“.

Strømper til alle i alle størrelser og farver

Vi vil gerne have at du altid kan finde de strømper du søger. Derfor kan vi nu ganske snart igen præsentere dig for nye strømper, denne gang er det fra iZ sock. Det er strømper med bambus fibre, vi har valgt at føre i vores sortiment.

Smart design
Det er stømper med et smart design, der gør det MEGET lettere at danne par når de ligger i vaskekurven. Basis er en sort sok, men det du ser er at de har en farvet hæl og tå i strømpen. Det gør det meget lettere at finde de par der passer sammen.

Friske farver
Strømperne kommer som sagt i en sort basis, men de har klare farver i hæl og tå. De er at finde fra str. 35. til str 50. Så de kan passe til alle fødder. Farverne er klare og friske og ikke til at tage fejl af.

Lækre strømper i med bambus fibre
Der er mange fordele ved bambus fibre, set i forhold til strømper der er lavet af bomuld. Bambusfibre suger op til 50% mere fugt end bomuld, og dertil kommer at fibrene har en naturlig evne til at forhindre bakterier i at vækste. De har fra naturen en antibakteriel egenskab, der er med at hindre lugten af sure tæer i skoene.

Det at stømperne er så gode til at suge fugt, betyder at dine fødder vil blive holdt tørre, og dermed vil dine fødder føles i en behagelig temperatur. Lider du af kolde tæer, føles fugtige er bambusfibre et rigtig godt bud på en løsning der fungere.

Se hele udvalget af strømper her

Slået op d.

Mørkeblå bambus sokker fra iZ Sock

Vi er overrasket over den gode modtagelse de mørkeblå bambus sokker fra IZ Sock har fået blandt vores kunder” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Vi glæder os til få endnu flere farver i vores sortiment fra iZ Sock

Mørkeblå bambus sokker

Det stopper ikke med udvidelserne i farverne med de mørkeblå, der vil komme endnu flere sokker på lageret med flere farver. SokkePosten.dk udvider lagerfaciliteterne og det giver mulighed for at komme med endnu flere farver på strømper og i alle størrelser på webshoppen.

Vi vil udvide i takt med at der kommer flere kunder på SokkePosten.dk” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har lagt en aggressiv strategi for SokkePosten.dk for den resterende del af 2016, hvor vi går efter en 3. Dobling af vores udvalg af strømper på webshoppen

Marineblå bambus sokker fra IZ Sock
mørkeblå bambus sokkerDet har vist sig de marineblå bambus sokker er meget efterspurgt af vores kunder . Det er alle størrelser der bliver købt, men særligt størrelser 44 – 47 i sokker er meget efterspurgt på webshoppen. Det er dikke underligt at bambus sokkerne fra IZ Sock er så populærere hos kunderne på SokkePosten.dk – prisen er rigtig god på de her sokker, de ligger noget under prisen de generelt hersker få markedet når det kommer til strømper i bambus. Sagernes den at vi hos SokkePosten har valgt en strategi der giver både vores kunder, producenter og os selv noget at arbejde med. Prisen på bambus sokker ligger generelt relativ højt i markedet og deler ikke så underligt, da sokkerne har en række af fantastiske egenskaber der ikke findes i andre tekstiler.

Fordele ved bambus sokker
Bambusfibren har fra naturen en række af rigtig gode egenskaber som der genfindes i sokker med firben.

Antibakterielle sokker
Det mest umiddelbare der kommer på nethinden er at bambus fra naturen er meget resistente overfor angreb af bakterier. Det hænder sådan sammen at bambus har et stof i sig der fra naturen hæmmer bakterievækst. Det er denne egneskab som man genfinder i sokkerne der indeholder et høj indhold af bambus, og det er netop hvad sokkerne fra IZ Sock (bambus serien) indeholder. Det betyder ganske enkelt at han ikke får så sure tæer i sokkerne, som men fx gør i bomuldssokker. Firben hæmmer de ostebakterier der er mellem vores tæer i at vækste og dermed nedsætter lugten af sure tæer i skoene.

Holder dine tæer og fødder tørre
Bambusfibren kan suge op til 50% mere fugt end bomuld, der ellers er fremherskende i sokker normalt. Bambusfibren sikre dermed at få fugten væk fra fødderne. Det betyder at det nedsætter den varme der eller kan plage fødderne i sommervarmen.

Varmen transporteres væk sammen med fugten og holder dine fødder tørre. Det er en egneskab dummede fordel kan bruge når det kommer til vintersport, eller gå turen når det er koldt. En bambus sok inderst og dine uldsokker yderst, vil sikre at får fugten væk fra fødderne og du vil holde varmen uden at svede dine fødder fra hinanden, selv i skistøvlerne eller skøjterne.

Bambus sokker, bløde som silke
Der er ikke mange der har sokker af silke, det er næppe et materiale der egner sig til sokker. Bambus føles som silke på fødderne. De er utroligt blød sokker, der er ikke mange der ikke skifter hele deres sokkeskuffe ud når først bambus sokkerne er kommet på fødderne. Det er ganske enkelt lækkert at have dem om fødderne. ‘En gang bambus – altid bambus kan men næsten fristes til sige.

Mange oplever det have IZ på fødderne som en befrielse fra sokker. Sokker betragtes af mange som et nødvendig onde for sikre at sko og andet fodtøj ikke kommer til. At lugte af sure tæer. Det er med stor glæde at vi over den kommende periode, kommer til at flere sokker lavet med bambus på vores webshop” slutter Jacob Blæsbjerg.

Find de de lækre marineblå bambus sokker her

Slået op d.

Mørkeblå bambus sokker fra iZ Sock

Vi er overrasket over den gode modtagelse de mørkeblå bambus sokker fra IZ Sock har fået blandt vores kunder” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter ““Vi glæder os til få endnu flere farver i vores sortiment fra iZ Sock“.

Mørkeblå bambus sokker

Sokker mørkeblåDet stopper ikke med udvidelserne i farverne med de mørkeblå, der vil komme endnu flere sokker på lageret med flere farver. SokkePosten.dk udvider lagerfaciliteterne og det giver mulighed for at komme med endnu flere farver og kombinationer på webshoppen.

Find vores marineblå sokker her

Vi vil udvide i takt med at der kommer flere kunder I i butikken” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har lagt en aggressiv strategi for SokkePosten.dk for den resterende del af 2016 hvor vi går efter en 3. Dobling af vores udvalg på shoppen

Der vil komme en række af andre sokker på hylden fra iZ sock – og uden at afsløre for meget vil det betyde at der kommer flere farver på shoppen fra iZ. Der er konkrete planer om at udvide farverne til både striper og tern. Det vil være i både sort / hvid, men det er var bestemt også være en rækker spændende farver der kommer til at blive sat sammen.

SokkePosten.dk flytter konkret til nye lokaler i løbet af sommeren, og der vil vi sikre at vores kunder vil opleve en endu bedre service gennem en sikring af vores lagerprocedure, der vil blive væsentligt forbedret. “Det handler om at vores kunder til stadighed vil opleve en nærværende og god service” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Flere brands ind på hylderne
Vi er begyndt at se os omkring flere mærker der kan komme på shoppen” fortæller Jacob Blæsbjerg. Der vil komme en udvidelse af strømpebukser og selvsiddende strømper. – Og naturligvis vil der kommer flere sokker, og ikke mindst uldsokker og varme sokker til efteråret.

Udvalget af sokker på SokkePosten – klik her

Slået op d.

Kunde nr. 1000 på SokkePosten

kunde nr. 1000 på sokkeposten“Så kom vi forbi en milepæl på SokkePosten kunde nr. 1.000” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det har været en spændende rejse med SokkePosten og det er en rejse vi glæder os til at fortsætte” Slutter Jacob Blæsbjerg.

Kunde nr. 1.000 skulle fejres

Vi havde en tanke om at gøre et eller andet da vi rundede kunder nr. 1.000, men hvad det skulle være, var straks mere vanskeligt at finde på. Skulle vi give forsendelse gratis til kunden? Skulle vi stille op med et kamera hos kunden og en masse konfetti – eller skulle vi forfølge vores målsætning om at hjælpe andre sammen med vores kunder. Efter nærmere eftertanke var det ikke så svært hvad vi skulle gøre med kunden nr. 1.000.

Børnecancerfonden fik de 1.000,-Lise fra Odense der var vores kunde nr. 1000 valget, som det fremgår på den lille film herover at donerer kr. 1.000,- til Børnecancerfonden. Hun havde valget mellem alle formål men Børnecancerfonden var dem der løb af med de 1.000,-. Lise er sygeplejerske og har gennem sit job være tæt på syge menesker. “Der er ikke noget værre end se et barn ramt af canser, derfor skal Børnecancerfonden have pengene – der vil de være med til at gøre en forskel” Udtaler Lise.

På Børnecancerfonden hjemmeside skriver de …

Citat:
Vi arbejder for børn med kræft og deres familier

200 danske familier får hvert år beskeden om at deres barn har kræft – og de har brug for støtte.
At behandle børn med kræft er en kompliceret opgave, derfor støtter Børnecancerfonden den forskning som handler om at gøre behandlingen af børn med kræft bedre. Vi er nået langt, men kræft er stadig den hyppigste medicinske dødsårsag blandt børn over et år.
Din donation hjælper endvidere Børnecancerfonden med at støtte børnene og deres familier direkte; både med økonomisk hjælp i form af forkælelseslegater og i form af ture og underholdning i afdelingerne. For vi ved at en god oplevelse, med den nærmeste familie, er en inspirerende afbrydelse i en tid, der ellers går med indlæggelser og behandling.

Læs mere om Børnecancerfonden her.

Vi støtter altid op om hospitalsklovnene
Vi støtter med 1,- per solgt par strømper på sokkeposten til Danske hospitalsklovne. Så det er altid med en god fornemmelsen du kan købe dine strømper på sokkeposten – Her er et par gode tilbud på strømper

Slået op d.

Hjernebarnet.dk – En forening der skal støttes op om …

Det var en meget, meget stor oplevelse at møde Mark og Anne (Hans mor) hjemme hos dem selv i Sæby” fortæller Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Eftermiddagen var en øjenåbner der bør og skal ud til et større publikum.

Hjernebarnet.dk – en forening drevet af kærlighed

Jeg vil skrive resten af denne oplevelse ud af mit hjerne, det er ikke normalt at jeg bruger en jeg-form. Det var en oplevelse som jeg stadig har svært ved at beskrive. Mit møde med Mark og hans mor Anne, der begge er med i Hjernebarnet.dk – er den oplevelse som I kan se i videoen herunder:Dagen har lært mig et som jeg godt vidste i forvejen. Kærlighed overvinder alt – ALT. Vi skal blot huske at hylde denne kærlighed og give den næring og håb. Lad os støtte op om foreningen der drives af kærligheden til børn.

Hjernebarnet.dk – En sag der bør få mere opmærksomhed
Hjernebarnet.dk og SokkePosten.dkVi have de godt snak, Anne og jeg om Hjernebarnet.dk og den sag som de prøver at få frem. Det er svært for så lille en forening at få hørelyd og ikke mindst den opmærksomhed som andre meget store organisationer som er fx Ældresagen har. Der er mange ting som foreningen kunne ønske sig forbedret, det at komme med en list her vil være for meget. Men ét er sikkert, foreningen har brug for finansielle middler, og jeg håber meget at der er andre der kan se at de her brugen for hjælpen. For den interesseret kan man læse mere på Hjernebarnet.dk – klik her

Min oplevelsen … og en lille historie
Mark havde epilepsi – En sygdom der ofte følger med hjerneskade. Sagen er det han i dag er fri for sygdommen og har fået en lang bedre livskvalitet. Nu tænker du måske at vores danske epilepsicenter havde klaret sagen. Men NEJ, det viste sig at med såkaldet alternative metoder. Det viste sig at han blot skulle have en anden kostplan, og nogle særlige fedtsyre i maden så forsvandt hans epilepsi.

Nu kunne man forestille sig at vi dansker straks kunne tage den nye behandling til os. Men nej, de vil ikke anerkende behandlingen. Men faktum står tilbage epilepsien er væk og har været det i 2 1/2 år. Det lys der var i Anne’s øjne kan man kun se hos folk der har oplevet noget helt fantastisk.

– Og hvad vil jeg så med dette? – Jeg tror at med flere midler i ryggen kunne foreningen have flere sådanne historier at berette. Det er min håb at der er andre virksomheder der vil tage det til sig og støtte om mindre foreninger som Hjernebarnet.dk.

Lad os løfte i flok hvor vi kan.

Jacob Blæsbjerg
SokkePosten.dk

Slået op d.

Nyt samarbejde med Festival strømpebukser

“Vi er glade for at kunne præsentere strømper fra Festival strømper i vores sortiment” udtaler Jacob Blæsbjerg, og fortsætter “Det vil være med til at supplere vores udvalg strømpebukser og nylonstrømper med en god kvalitet lavet i Italien”

Festival strømper

festival strømperVi har valg et samarbejde med Festival strømper grundet det meget gode kvalitet de kan levere. Virksomheden har siden år 2000 leveret gode kvalitets strømper til det danske marked, og har et godt og bredt sortiment af strømper.

Festival Strømper har eksisteret i ca. 70 år, og har et godt udvalg af strømpebusker Firmaet startede i Gladsaxe under navnet ”Svend Daubjerg”. Firmaet importerede strikvarer fra Østen og producerede ligeledes strømper til holdere samt strømpebukser. Strømperne blev solgt under navnet FESTIVAL.

Den nuværende virksomhed der har agenturet overtog i år 2000 Festival Strømper efter Ole Meldgaard Nielsen, som drev firmaet fra 1982 frem til 2000. Det har holdt fast i det oprindelige produktkoncept, men har desuden forynget kollektionen med styles fra bl.a. italienske, spanske og tyske agenturer samt egenproduktion i Italien og Tyskland.

Find vores udvalg her

Slået op d.

Strømper til foråret – Årets farver …

Vi er sikre at på at de bliver de pastil, men klare farver på strømper der vil være de de dominerende” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Vi har valgt at udvide vores sortiment fra iZ med flere modeller herunder med strømper med andre farver end sorte”

Strømper til foråret

strømper til foråretDer er ikke noget tvivl om at vi glæder os til at komme i gang med opdatering af vores webshop med de nye produkter fra iZ sock – Socks in balance. “Det bliver spændende at se hvordan vores kunder tager imod de nye strømper fra iZ” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Strømperne fra iZ bliver præsentere allerede medio februar på SokkePosten.dk, det er desværre ikke noget vi allerede nu må vise billeder af, og det eneste vi må sige er at strømperne er stribet og har dæmpede faver der rammer lige der hvor mode vil komme til at ligge til foråret.

Special edition iZ Sock bambus
Strømperne kommer i samme gode kvalitet, som de strømper vi allerede har i vores webshop fra iZ. Bambus strømperne der er kendt af mange af vores kunder på SokkePosten.dk. Strømperne har en lang række af fordele set i forhold til fx traditionelle bomuldsstrømper.

Bambusfibren er det centrale i dette forhold. Strømper der indeholder et højt antal bambusfibre, har en række af fordele der bestemt er værd at tage med.

Her kan bl.a. nævnes:
De suger fugten bedre
Bambusfibre kan optaget op til 50% mere fugt end bomuldsfibre. Det betyder at brugere oplever at strømperne regulere varmen omkring fødderne. Men sandheden er blot at fugten bliver løftet væk fra fødderne og dermed sikrer at overskudsvarme fjernes fra fødderne.

De holder farven længere
Bambusfibren her en rigigt god evne til at holde på farve, dertil kommer at det er lettere at indfarve. Så her oplever man et vind vind. Der er ikke stort farvespild ved produktionen, og du vil som bruger opleve at dine strømper holder farveren længere.

Antibakterielle
Bambusfibrene har fra naturens siden en evne der sikre at du får mindre sure tæer. Sagen er den at fibre har en antibakterielle evne der sikre at bakterier ikke kan vokse i så godt i strømperne. Det er netop bakterierne der giver den velkendte “duft” af sure tæer.

Du finder alle vores strømper med bambusfibre her