Så fik vi store sorte strømper på SokkePosten.dk

Vi er meget glade for at have fået sorte strømper i stor størrelse fra Iz Sock i vores udvalg på SokkePosten.dk.

Størrelsen + 44

sorte bambus klassiskDe sorte strømper i stor størrelse er allerede et hit i vores abonnement løsning” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det er godt at vi nu også kan tilbyde iZ sock uden for at vores reminder program”. Der er sket en udvikling i fødderne på danskere over de seneste år.

“Ifølge Danmarks Skohandlerforening går et typisk sko sortiment til mænd op til størrelse 45 og et sortiment til kvinder op til størrelse 41. Men ifølge Svenska Dagbladet viser en svensk undersøgelse fra forskningskoncernen Swerea IVF, at 13 procent af de svenske kvinder faktisk bruger større end 41 i sko. Overfører man det til Danmark, har over 280.000 voksne danske kvinder svært ved at finde sko i standardbutikkerne.” Kilde: Politikken. Det er klart at det også giver sig udslag på de strømper som danskerne bruger. Store strømper er ved at være et must.

Stor efterspørgsel efter store sorte strømper

Det har vist sig at der er en stor efterspørgsel efter store strømper på vores webshop og i de undersøgelser vi har gennemført blandt vores brugere. Når vi har spurgt vores kunder og besøgende på site har det vist sig at det er sorte strømper i stor størrelse der har været det man har søgt efter.

Bambus fra iZ sock, i topkvalitet
Bambus strømperne i stor størrelse fra iZ sock i sort er i samme gode kvalitet som alle de øvrige fra iZ sock. De har 80% bambus som de øvrige fra iZ sock og de er som altid i en stærk blanding der giver en lækker blød strømpe. Dertil kommer at den store sorte strømpe til mænd er bløde og behagelige at have på fødderne.

Dertil kommer at bambusstrømper med et højt indhold af bambusfibre, har en antibakteriel egenskab, som man kan drage nytte af hvis man generelt har meget varme fødder og gerne vil undgå sure tæer. Det der gør man for sure tæer er bakterie vækst, der trives ganske godt imellem varme, indelukkede tæer. Det kendes ved en lidt oste-agtig lugt. Det der kan luges er bakterierne der har omdannet fodsved til smørsyre.

Alle fordele og vi er glade for at du nu kan finde dem i shoppen. Store sorte strømper til dig

Loading...