selvsiddende strømper til kvinder

Selvsiddende strømper, her finder du vores udvalg

Vores udvalg af selvsiddende strømper der baseret på en række af gode modeller. De er alle nøje udvalgt, og bygger på et godt udvalg af farver og mønstre.

Vores selvsiddende strømper med en sød blondekant i toppen, som tilfældet er med langt de fleste i kategorien. Du finder i vores udvalg i de klassiske nuancer, sort og sierra.

Selvsiddende strømper kommer ofte under kategorien Lingeri. Dem du finder i vores udvalg kan alle bestemt komme i denne kategori.

Selvsiddende strømper er i alle skuffer

Det har været en stor succes med selvsiddende strømper på SokkePosten.dk. Der er en stor efterspørgsel efter disse strømper og det er skønt at vi nu kan betjene vores kunder med selvsiddende strømper.

Vi har i vores program et passende udbud der sikre, at vi møder den normale efterspørgsel hos vores kunder.

Selvsiddende strømper

Selvsiddende strømper af nylon og af polyester

Strømperne er alle kendetegnet ved at være forsynet med en kan der sikre at de ikke glider ned. Denne er typisk lave af silikone. Når det kommer til selve strømpen er der mange der antager at alle strømperne er lavet af nylon. Men det er ikke sådan den hænger sammen. Rigtig mange producenter vælger at bruge polyester frem for ren nylon og bruger polyester sammenrend elestan. Denne kombination giver en flot strømpe med et lækkert look og ikke mindst, så er de mere behagelige og har mindre tendens til at løbe.

Søde, friske og nogle vil mene frække strømper

selvsiddende strømperVi går efter at have et udvalg der både dækker hverdag og fest” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Grænsen for hvor frække, søde og praktisk selvsiddende strømper er meget forskellig fra person til person. Men vi har på sokkeposten.dk valgt at køre med et udvalg af forskellige farver og materialer som vi finder dækker behovet til hverdag og fest.

Historien om selvsiddende strømper
En lille sjov krølle på historien er at ordet nylon er muligvis amerikansk engelsk, dannet af forbogstaverne i New York og første led i London.

Selvsiddende strømper er primært lavet af nylon. Men det var ikke sådan at de startede deres indtog i garderoben. I 1930’erne hvor de første dukkende de første op lavet i nylon, men det var først i starten af 1950’erne at nylon for alvor tog fart og gjorde det muligt for flere at få råd til de selvsiddende strømper. Mode i 1930’erne havde en tydelig søm bag på og det var vigtigt at sømmen sad pinligt lige, hvilet ikke altid var det letteste at skab.

I 1950’erne begyndte man at rundstrikke strømperne, så sømmen forsvandt. Nylon blev billigere og mode mere frisindede. Det tilsammen skabte markedet og de mange mønstre og farver. Vi er glade for vise dig vores udvalg her på siden. (Læs mere om historien bag selvsiddende strømper her)

Faktisk forholder det sig sådan at vi har haft en 70 års fødselsdag for de selvsiddende strømper. I den anledning har Berlingske tidende lave en rigtig god artikel om noget disse strømper. Find den gode artikel her

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop