SokkePosten.dk hjælper til jul - julehjaelpen.dk
jacob blæsbjerg

Jacob Blæsbjerg

Vi har hos SokkePosten.dk valgt at hjælpe hvor vi kan, og vi er glade for at kunne fortælle at vi hjælper værdigt trængende familier i hele Danmark med til at få en god jul” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Vi ser en sammenhæng mellem det at hjælpe danske Hospitals Klovne og Julehjaelp.dk, det er i begge tilfælde børn der er i centrum.“.

Julekalender!

I oktober 2015 – har vi på sokkeposten.dk yderligere valgt at hjælp til ved at give 1,- per tilmelding til vores Jul kalender. Støt op om projektet, klik her tilmeld dig allerede i dag !

AFSLUTTET

Auktion og gavekort

SokkePosten har valgt at hjælpe ved at donere gavekort til organisations auktionssite. Du kan finde auktionen her. Der findes mange andre fine auktioner på siden, og den er klart et besøg værd.


Det er en god måde at rejse penge på. Brugeren der vælger at købe gavekort eller andre vare på auktionen får noget for deres penge, og pengene går til et rigtig godt formål. “Det er en fornøjelse at se sådanne initiativer” indskyder Jacob Blæsbjerg.

Julen er hjertes fest
Det er ofte i juletiden, at vi alle giver os det lille stykke længere for at hjælpe andre. Det er også en tid, der er hård for dem der er i en position hvor de kun lige kan få det til at løbe rundt. Det er særligt børn er der bliver ramt, når der lavvande i kassen hos forældrene.
Ikke mindst derfor en rigtig god ide at støtte op omkring projekterne som dette der er afholdes af Julehjælpen.

Derfor vil vi gerne fra SokkePosten opfordre alle til at give sig lidt mere, også når det ikke er jul. Kom gerne i gang med at støtte op om initiativer som dette, og hjælp dem allerede på vej nu. Der er længe til jul (Skrevet d. 29. juli 2015), men når det handler om at planlægge hjælp er det tiden at komme i sving.

Gør julen til alles fest
Det kunne være rigtig flot om alle der har overskuddet til det ville lave et initiativ, eller støtte op om et eksisterede og dermed være med til at gøre en forskel til jul.

SokkePosten ønsker alle en glædelig jul.

Find alle vores tilbud her

 

Loading...