SokkePosten.dk støtter igen om om Julehjaelpen.dk

Det er en særdeles god sag de støtter og vi er glade for at kunne bidrage” starter Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi giver et bidrag på 1,- pr tilmelding der kommer til vores julekalender, hvor man i øvrigt kan vinde et gavekort på 1.000,- d. 24 december“.

Find julekalenderen her

Deltag i julekalenderen og hjælp andre til en bedre jul.

JulekalenderSokkePosten.dk har i år en julekalender der er fyld med spændende opskrifter fra Danmarks bedste opskrift side – dk-kogebog.dk dertil er der under hver låge hver dag et skrabelod med mulighed for gode gevinster til alle.

Der er mange gode grunde til at deltage i julekalenderen, men vi på SokkePosten.dk mener at den største grund skal findes i at vi har en mulighed for samme at hjælpe andre til en bedre jul.

Hvis alle der tilmelder sig deler vores julekalender på Facebook vil en drøm gå i opfyldelse for mange mennesker” udtaler Jacob Blæsbjerg der ikke tør spå om antallet af deltagere i Julekalenderen. “Vi håber på mindst 5.000 deltagere” slutter Jacob Blæsbjerg af.

Kort om julehjaelpen.dk
Julehjælpen.dk er grundlagt af Rene Husted Vahl, der også er formand for foreningen.

Ideen bag Julehjælpen.dk tog sit udspring i 2007, hvor en pige på Jubii’s debatforum, dindebat.dk, udlovede 20 x 500 kr. til trængende familier til forsødelse af deres juletid. De 20 familier blev hurtigt fundet og kontonumre m.m. blev indsamlet.

Det viste sig så desværre, at denne pige havde massive psykiske problemer og i virkeligheden boede på en lukket institution og ikke havde pengene. Dette blev familierne naturligvis meget kede af.

Rene havde fulgt historien og da han på daværende tidspunkt havde det økonomiske overskud, tilbød han at inddække de i alt 10.000 kr. til familierne. Andre syntes dette var en god ide og bidrog derfor med alt lige fra 100 kr. til 3.000 kr., så i alt kom man op på at støtte 38 familier med hver 500 kr.

Loading...