Sokker er et lækkert måltid. Har du en hund så pas på dine sokker

Men pas på med hvor mange du spiser!

Det kan gå helt galt, hvis du spiser for mange sokker ! Men hvor mange sokker er for mange ??  43 sokker var i alle tilfælde for mange for den 3 årige hund. Så vi kan godt forstå at sokkerne ind mellem er på liste fødder 🙂

Den super-store hund havde vist en hang til sokker før, men omfanget af problemet var ikke synlige, indtil han blev syg og røntgenstrålerne viste indholdet af hans mave.

spise-sokker

43 sokker i maven – AV AV !

“Vi har åbnet hans op mave og begyndte at fjerne sok efter sok. De var der i alle former og størrelser,” – Dr. Ashley Magee på DoveLewis Animal Hospital i Portland, Oregon.

Røntgenbilleder imponerede selv eksperterne.
Dyreklinikken der have taget røntgenbillederne sendte billederne til den store årlige konkurrence “De spiste hvad?”, på Veterinary Practice News og fik  en fin 3 plads. Hunden blev overgået af en frø, der have spist op til 30 sten fra bunden sit bur og en tysk korthåret pointer, der slugte et metal shish-kabab-spyd.

The Great Dane kom sig fint …
Han var hjemme allerede én dag efter hans operation, hvor de fik 43 sokker ud af maven på den stakkel hund.

Se mere på CNN.

cnn-sokkeposten

Se videoen på CNN

Lad dem ikke ligge og flyde, strømperne altså

Moralen er vel her man ikke skal lade sine strømper ligge og flyde rundt omkring, særlig hvis man gar en hund der faktisk nyder ta gumle på dem og i sidste ende endda finder på at sluge dem. Det er ikke smart. Men selv man ikke har hund, så lade være med at lade dine strømper ligge og flyde rundt på gulvet. Det er ikke til at holde par samlet, og det er noget der kan drive en partner til kanten. – Er du single, tja – man ved jo ikke hvornår der kommer en på besøg. Så rådet er: Ryd op og lad ikke strømperne flydet rundt på gulvet.

Har din hund ædt alle strømperne er det tiden til at finde nogle nye – Se vores bedste tilbud

 

Loading...