Sokker og strømper til efteråret. Løsningen tli varme og tørre fødder

Strømper til efteråret

Det er ved at komme over os, efteråret, og solen er ikke længere så højt på himlen om aftenen og kulden er begyndt at komme krybende. Bladende på træerne er ved at få lyse blade, fuglene er stille om morgen, det er alt sammen tegn på at det er ved at være efterår. Det er ved at være tiden at finde strømperne frem igen.

Gode strømper til efteråret

Selv om det er efterår, og det ikke længere er så varmt som det har været. Så kommer der stadig dage hvor solen er højt på himlen og lysten til at komme ud i skoven eller i haven stadig er der. Selv om det ikke er er så varmt længere.

Den bedste kombination af strømper til en vandretur eller en lang dag i haven
Gummistøvlerne eller vandrestøverne bliver fundet frem og efteråret skal nydes. Vi kender alle at støvlerne kan gnave, og der er ikke noget der er mere ødelæggende end for et god efterårsdag. Løsningen er enkelt.

Brug 2 par sokker

Det er et enkelt tip som kan redde dagen. Det handler blot om at tage to par strømper på, dog skal du tænke dig om. Det er ikke smart med 2 par uldsokker. Sagen er den at du gerne skal have nogle strømper på din der er svedtransporterede inderst, da det skal holde dine fødder tørre og nogle der varme yderst. En anden ting er at du skal sikre at dine fødder ikke bliver klemt.

Løsningen kunne meget fint være et par bambus strømper inderst, og et par uldstrømper yderst. Vælger du bambus strømper inderst vil du opleve at det er gode til at få fugten væk fra fødderne og ud i den næste strømpe du har på. Det betyder også at varmen forsvinder sammen med fugten. Sveder du ikke om fødderne vil de være med til at holde varmen. Den yderste uldsok, skal ikke være for tyk – Så her vil vi anbefale en sok af angorauld, der både er varm men ikke for tyk.

God ud og nyd efteråret med de rigtig strømper i fodtøjet.Loading...