Sokker på tilbud - SokkePosten.dk

sokker på tilbud

Jacob Blæsbjerg – Om tilbud på Sokker.

Sokker på tilbud – du finder altid nogle godt tilbud på sokker på SokkePosten.dk” siger Jacob Blæsbjerg og forsætter “vi når vi køber stort ind giver vi gerne mængde rabatten videre til vores kunder“.

Sokker på tilbud – klik her

Sokker på tilbud

Når vi på SokkePosten.dk laver tilbud på sokker er det ikke forbi vi har købt ind til at kunne lave gode tilbud. Der findes mange forretninger der køber ind i tilbudsvare og sælger disse videre til en lav pris. Det er også fair nok, vi har blot den indstilling til tingene på SokkePosten.dk at vores kunder skal have de bedste produkter hver gang de shopper og når det handler om tilbud op sokker.

Vores strømper er altid i samme gode kvalitet
Vi handler ikke ind for at kunne tilbyde en lav pris til vores kunder, men når vi køber store partier hjem, får vi oftes en mængde rabat og det er den rabat vi gerne giver videre til vores kunder. Det sker ved at kunderne også køber større ind fx 5 par af gangen og så får de en naturligvis en rabat.

Tilbud på sokker med på bambusfibre og bomuldsfibre
Du finder altid en masse gode tilbud på sokker, om det er bambusstrømper eller bomuldsstrømper du er på udkik efter, eller måske endda nylonstrømper eller til ungerne finder du altid et godt tilbud på Sokkesposten.dk

Lidt om kæmmet bomuld…
Finder du vores bomuldsstrømper fra iZ sock vil du finde sokker der er lavet med kæmmet bomuld. Kæmmet bomuld har mente fordele frem for den normale bomuld der normalt bliver brugt i billige strømper. Kæmmet bomuld er et meget blød materiale og ikke mindst mere slidstærkt end bomuld af en dårligere kvalitet.

Læs mere om kæmmet bomuld her

Lidt mere om bambus sokker
Du finder også sokker med bambusfibre. Bambusfibre har en række af fordele du ikke finder hos fx bomuldsfibre. Bambus sokkerne har fra naturen en række af egenskaber, du finder dem her kort opsummeret;

– holder farven længere
– er antibakterielle (giver mindre sure tæer)
– høj komfort, uroligt bløde og behagelige
– meget slidstærke

Du finder alle vores sokker på tilbud her

Loading...