Sokker - stort udvalg af sokker - SokkePosten.dk

Sokker skal der til

sokkerSokker, forskellen på sokker og strømper er en evig debat, men vi har på sokkeposten.dk valgt at kalde os sokkeposten, med sloganet: “Strømper med posten”.

Det er lidt denne tvetydighed der går igen når vi spøger ud og undersøger hvad forskellen er på sokker og strømper. Det er vist ingen.

Find udvalget af sokker her

Derfor SokkePosten

“Det var i virkeligheden min kæreste der kom op med navnet til sokkeposten” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Sokker og strømper med posten, det giver en vist logik i navnet”. Det er har vist sig at være en rigtig godt gode ide for os at sælge sokker på nettet. Der er rigtig mange nye netbutikker der skyder op.

“Det er der nok flere grundet til” indskyder Jacob Blæsbjerg. Nethandel er på vej frem, og det har længe bred sig til andre områder en sokker. Men behøver faktisk ikke forlade sit hjem længere for at handle ind. Ser vi på trafikken på SokkePosten.dk viser det sig at op til 40% af vores kunder handler via en mobiltelefon. Det er ganske enkelt mobilen der er ved at overtage sagerne online.

Tilgængelighed
Der er mange der sælger sokker online, men det som der er kernen i succes online ligger i at have gode produkter, en god kundeservice og altid sikre at webshoppen er let at finde rundt i. Det er disse områder vi konstant har fokus på hos SokkePosten.dk Vi vil gerne have de sokker på lager som vores kunder søger, og vi prøver hele tiden at udvide vores sortiment så det passer til det som vores kunder søger online.

Du finder et stadig voksende udvalg af sokker på sokkeposten.dk og vil meget gerne høre fra dig, hvis der nogle sokker du ikke kan finde i vores udvalg. Skriv gerne til kundeservice, så skal vi gerne se om vi kan skaffe sokkerne du søger 🙂Loading...