Sokker til sommer, bambus stokker. - SokkePosten.dk

Sommeren er over os, og det er tiden til sommersokker

sokker til sommerSokker kommer stadig på vores fødder selv om temperaturen udenfor er stigende. Det er der nok flere grunde at vi stadig tager sokker på, selv om temperaturen måske gør det muligt for os at undvære stokkerne.

Flere skifter sokker ud med ankelsokker
Det er nok først og fremmest fordi at det med at gå med sokker gør det lidt mere behagligt for vores fødder at være spæret inde i nogle sko. Der er mange der vælger at finde en ankelsok frem, og det er bestemt intet underligt i.

Vores anbefaling, når der kommer til sokker om sommeren er …
Der findes mange forskellige fibre som sokker kan være lavet af. Vi vil klart anbefale klart at du går efter strømper der indeholder bambusfibre. Jo mere bambus jo bedre, dog er det som alt andet en grænse. Vi har testet en del forskellig sokker i tiden, og vi er kommet frem til at bambus sokker skal indehold op til 80% til 85% bambusfibre, så oplever du en strømper der i rigtig god balance og som er en fremravende sommersok.

Der er flere grunde til at bambusfibre er at fortrække om sommeren, men kort kan opremses:

Fordele ved sokker i oversigt

– Bambussokker indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Sokkerne holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambussokker er meget bløde strømper (føles som silke).

Om det er en ankelsok du foretrækker eller du går efter en sok der gå op at foden er op til smag og behag, men ét er sikkert. Med bambussokkerne oplever du ikke sure kondisko, eller sure tær i samme omfang som hvis du bruger en bomuldssok. Det er primært den antibakterielle effekt du her nyder godt af, og så det faktum at bambussokkerne er med til at holde din fødder tørre, selv i meget høj varme.

Så anbefaling er klar: bambussokker til sommer.Loading...