Sokker til varme fødder - SokkePosten.dk

Sokker er ikke bare sokker, og slet ikke hvis det handler om at holde en rigtige temperatur omkring fødderne. Det handler om at vælge det rigtig materiale, og her er der et stor udvalg af div. Syntetisk stoffer og kvaliteter. Vores valg til sokker er klart bambusfibre.

Sokker af bambus er meget komfortable

Sokker til varme fødderDer er mange der oplever en ægte forskel når de tager sokker med et højt indhold af bambusfibre. Højt indhold er jf. Vores bedste erfaring sokker med et indhold over 70%. Når man kommer op omkring de 70% bambusfibre får man et godt udbytte af fordelene ved bambusfibrene.

Bambus sokker er som skabt til varme fødder.
Grunden til at sokker af bambus er som skabt til varme fødder, hænger sammen med den egenskab som der følger med når det kommer til bambusfibre. Bambusfibren har en evne til at optage fugt der er op til 50% bedre end bomuld. (Nogle steder på nettet kan man finde kilder der siger 100%, det er dog ikke jf vores erfaring). Men faktum står tilbage; Bambusfibre er gode til at suge fugt, som ingen andre fibre.

Det betyder at den fugt som varme fødder giver fra sig, hurtig bliver optaget i sokkerne. Det giver, og det faktum at sokker af bambusfibre også er hurtig til at afgive fugten betyder at fødderen holdes i en komfortable temperatur. Det er relativ enkel fysik der ligger bag. Når varmen fra fødderne får fugten til at fordampe i sokkerne, afkøles fødderne. Når fødderne er i en behagelige temperatur igen, er sokkerne som alle andre sokker. De holder fint på varmen.

”Man kan næsten sige at bambussokker regulere temperaturen så fødderne altid føles behagelige” udtaler Jacob Blæsbjerg og uddyber ”Dertil kommer at bambus er antibakteriel så sokkerne ikke er sure efter en dag med lukkede sko på kontoret”.

Se vores udvalg af sokker med et højt indhold af bambus her.Loading...