Slået op d.

Sokker – Stort udvalg af sokker

Her finder du vores udvalg af sokker

sokkerHvad er forskellen på sokker og strømper? Der står som sådan ikke noget om forskellen på wikipedia.com. Faktisk er det forslået at de to artikler der findes om emnet bliver slået sammen. Så her er en blindgyde. Læs på wikipedia Men når alt kommer til at alt, handler det om få noget lækker om fødderne og her vil vi gerne anbefale dig sokker med bambusfibre. 

Sokker lavet af bambusfibre
Bambussokker er meget lækre og har en række af fordele du ikke finder i bomuld. Bambusfibrene er meget bløde, og det er noget man bestemt føler når man får dem om fødderne – Mange føler at det er som silke mod huden. Dertil kommer en rækker fordele, som antibakterielle egenskaber der sikre friske fødder selv efter en lang dag i lukkede sko, deres evne til at holde varme fødder tørre gennem deres sugeeven der er op mod 50% bedre end bomulds sugeevne. Find vores udvalg herunder … 

Se hele udvalget af bambus sokker, klik her

Her er et par gode tilbud på sokker med bambusFandt du ikke det du søgte – så tjek her:

   Udvalg – Kvinder         Udvalg – Mænd
 


Men der er en forskel på sokker og strømper

Jeg fandt et godt svar på en blog, og det lyder rigtig. Essensen er at finde et i enkelt og lige frem ræsonnement; Strømper er op til lige underknæet (fx fodboldsstrømper) og sokker er kortere. Men om det er rigtig er en anden sag.

Mere fodbeklædning har været praktiske i sandalerne (en gang for længe siden)

Her dog uden sandaler og sokker

Der har været en debat for og imod i sandalerne der dukker op hver eneste sommer. Det er ofte noget som dem der imod finder usexet eller direkte grimt. Vi har kikket lidt på sagen og der faktisk noget i historien der peger i en retning af at det er ok, eller har været ok med sokker i sandalerne.

Ifølge det norske nyhedsbureau NTB har britiske forskere nemlig fundet ud af, at også de gamle romere kunne finde på at tage sokker på inden i sandalerne.

Arkæologer har gravet et romersk tempel ud på Themsens sydbred i London. I templet fandt de en statue i naturlig størrelse af en soldat med sandaler. Og inden for sandalerne bar statuen noget, som efter arkæologernes vurdering kun kan være sokker.

De romere, som boede ved Middelhavet, behøvede i sagens natur ikke bruge tøj i sandalerne. Men da de kom til det land, de døbte Britannia, opdagede de et klima, som selv den nøgterne og fåmælte historiker Tacitus kaldte “absolut forfærdeligt,” oplyser arkæologen Nansi Rosenberg.

Statuen med fodbeklædning og sandaler stammer formodentlig fra det andet århundrede før Kristus og skal forestille krigsguden Mars eller en romersk erobrer og her har denne gud valgt at tage sokker på i sine sandaler.

Så – om der er noget om det eller ikke. Tja – Men det er et faktum at der tidligere har været ganske normalt have beklædning på i sandalerne, også sokker.

Resume
Sokker, find dine sokker på SokkePosten.dk
Titel
Sokker, find dine sokker på SokkePosten.dk
Beskrivelse
Der står som sådan ikke noget om forskellen på wikipedia.com. Faktisk er det forslået at de to artikler om sokker og strømper bliver slået sammen. Så her er en blindgyde
Forfatteren
Udgivet af
SokkePosten.dk
Logo

Kommentarer