Sommerhus, regn og sokkedyr - SokkePosten.dk https://sokkeposten.dk

Hvad skal man finde på når regnen pisker mod ruden og stormen suser i træerne uden dørs. Tja, vi sad og kikkede på vores egne fødder og fik en lys ide! Vores strømper kunne vi lege med ! Vi kunne lave sokkedyr.

Lavede de sjoveste sokkedyr

SokkedyrGodt – så er det det vi valgte at gøre og ungerne syntes godt nok vi var lidt fjollede men igang med sagerne det gik.

Nål, tråd og gamle knapper blev roddet frem og så ellers igang med sokkedyrene. Der gik ikke længe før ungerne kom og ville være med til at omdanne deres strømper til dyr også – så igang med dem også. Inde længe havde vi en hel familie af sokkedyr liggende på bordet foran os. Spøjse sokkedyr, nogle havde endda fået hår af en garnrest vi havde fundet i bunden af sykurven!

Teater og varm kakao
Tiden var til at at opføre et skuespil med de nye dukker. Scenen blev klaret med et lagen spændt ud mellem to stole. Fantasien fil frist løb og ungerne startede med deres sokkedyr. Det var noget med en ridder og en eller anden riger fra mindcraft. Det endte med at de alle sammen sprang i luften med TNT. Vores vare et forsøg på Klodshans eller som vi kaldte klos-sokkerne. Det var nu ganske sjovt og næsten som HC Andersen ville have fortalt det !

Sådan her kan man også lave Sokkedyr:Find dine gamle strømper og kom i gang
Det er let, det er sjovt og det er noget alle kan være med til at at lave. Sokkedyr. Det er noget som ungerne kan bruge lang tid på, og ikke mindst kan man let lave dem sammen med ungerne. De bliver ofte en del af værelset efterfølgende og kan tages frem igen og igen. Sokkedyr, hygge og samværd.

Se vores udvalg af strømper her.


Loading...